Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN geeft muzikaal cadeau bij Interactieve TV en TV+

  Een groot deel van de klanten die bij KPN een van de tv-producten Interactieve TV (iTV) of TV+ afnemen, krijgt gedurende de maand april een muzikaal cadeau aangeboden.
  Jarco Kriek
  28 maart 2023
  comments 1
  KPN geeft muzikaal cadeau bij Interactieve TV en TV+
  Foto Getty Images

  KPN kiest elke maand een zender uit het aanvullende Pluspakket die ook bekeken kan worden door klanten die alleen het basispakket van Interactieve TV en TV+ hebben. Dit kanaal is te bekijken op het etalagekanaal dat te vinden is op voorkeuzekanaal 42 in de zenderlijst.

   

  TV Oranje

  Gedurende de gehele maand april wordt TV Oranje aan klanten voorgesteld. KPN omschrijft deze muziekzender als volgt: “TV Oranje is dé zender voor lekkere Hollandse hits. Je vindt er 24 uur per dag videoclips en programma’s met muziek van eigen bodem.”

  KPNInteractieve TVTV+tvtelevisiezender van de maandetalagekanaalTV Oranje

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview