Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN geeft nieuwe klanten jaar gratis tv

  Welkomstbonussen zijn niet meer weg te denken bij providers van tv en internet. Ziggo en KPN zijn de bedrijven die nieuwe klanten het meeste in de watten leggen.
  Jarco Kriek
  26 augustus 2023
  comments 5
  KPN geeft nieuwe klanten jaar gratis tv
  Foto Getty Images

  Ziggo biedt nieuwe klanten op dit moment een welkomstbonus die afhankelijk van het gekochte abonnement kan oplopen tot twaalf maanden 50 procent korting op het basis abonnementsbedrag. In geld uitgedrukt kan dit oplopen tot maar liefst 570 euro. KPN laat nieuwe klanten op dit moment de welkomstbonus kiezen. Ongeacht welk abonnement afgenomen wordt, kan bijvoorbeeld gekozen worden om het abonnement voor het eerste halfjaar voor 35 euro per maand te nemen. Ook kan gekozen worden voor draadloos internet door het hele huis met gratis SuperWifi 2, dat eigendom wordt van de nieuwe klant is.

   

  Gratis tv

  Nieuw bij KPN is de keuzemogelijkheid om een jaar lang gratis het TV+ basispakket geleverd te krijgen. Dit abonnement kost normaal €12,50 per maand. Met dit abonnement kan de nieuwe klant lineair naar meer dan 70 tv-zenders kijken, waarvan het grootste deel in HD-kwaliteit. Bij dit abonnement levert KPN gratis de op Android TV 11 gebaseerde TV+ decoder in bruikleen. Met deze decoder biedt KPN ook via apps toegang tot alle streamingdiensten. Voor deze streamingdiensten moet de klant wek zelf een abonnement afsluiten.

  KPNTV+televisieinternetabonnementwelkomstbonusconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)