Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN haalt aantal nieuwe glasvezelaansluitingen niet zelfstandig

  Uit de vandaag officieel gepresenteerde jaarcijfers van KPN blijkt dat het telecombedrijf in 2021 de ambitie met glasvezel niet heeft gehaald.
  Jarco Kriek
  21 february 2022
  comments 9
  KPN haalt aantal nieuwe glasvezelaansluitingen niet zelfstandig
  Foto ProShots

  KPN liet vooraf meerdere malen weten dat het de komende jaren per jaar minimaal een half miljoen nieuwe glasvezelaansluitingen in woningen en bedrijven wilde realiseren. Deze ambitie is in 2021 vanwege verschillende redenen niet gehaald. Het aantal bleef op 433.000 steken.

   

  Glaspoort

  Alleen als de aansluitingen van de joint venture Glaspoort worden meegeteld, komt het aantal aansluitingen boven het half miljoen. Glaspoort is een joint venture van KPN en pensioenfonds ABP.

  KPNKPN NetwerkNLglasvezelGlaspoortaanleg glasvezel

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)