Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN haalt aantal nieuwe glasvezelaansluitingen niet zelfstandig

  Uit de vandaag officieel gepresenteerde jaarcijfers van KPN blijkt dat het telecombedrijf in 2021 de ambitie met glasvezel niet heeft gehaald.
  Jarco Kriek
  21 februari 2022
  comments 9
  KPN haalt aantal nieuwe glasvezelaansluitingen niet zelfstandig
  Foto ProShots

  KPN liet vooraf meerdere malen weten dat het de komende jaren per jaar minimaal een half miljoen nieuwe glasvezelaansluitingen in woningen en bedrijven wilde realiseren. Deze ambitie is in 2021 vanwege verschillende redenen niet gehaald. Het aantal bleef op 433.000 steken.

   

  Glaspoort

  Alleen als de aansluitingen van de joint venture Glaspoort worden meegeteld, komt het aantal aansluitingen boven het half miljoen. Glaspoort is een joint venture van KPN en pensioenfonds ABP.

  KPNKPN NetwerkNLglasvezelGlaspoortaanleg glasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview