Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN haalt aantal nieuwe glasvezelaansluitingen niet zelfstandig

  Uit de vandaag officieel gepresenteerde jaarcijfers van KPN blijkt dat het telecombedrijf in 2021 de ambitie met glasvezel niet heeft gehaald.
  Jarco Kriek
  21 februari 2022
  comments 9
  KPN haalt aantal nieuwe glasvezelaansluitingen niet zelfstandig
  Foto ProShots

  KPN liet vooraf meerdere malen weten dat het de komende jaren per jaar minimaal een half miljoen nieuwe glasvezelaansluitingen in woningen en bedrijven wilde realiseren. Deze ambitie is in 2021 vanwege verschillende redenen niet gehaald. Het aantal bleef op 433.000 steken.

   

  Glaspoort

  Alleen als de aansluitingen van de joint venture Glaspoort worden meegeteld, komt het aantal aansluitingen boven het half miljoen. Glaspoort is een joint venture van KPN en pensioenfonds ABP.

  KPNKPN NetwerkNLglasvezelGlaspoortaanleg glasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)