Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN haalt aantal nieuwe glasvezelaansluitingen niet zelfstandig

  Uit de vandaag officieel gepresenteerde jaarcijfers van KPN blijkt dat het telecombedrijf in 2021 de ambitie met glasvezel niet heeft gehaald.
  Jarco Kriek
  21 february 2022
  comments 9
  KPN haalt aantal nieuwe glasvezelaansluitingen niet zelfstandig
  Foto ProShots

  KPN liet vooraf meerdere malen weten dat het de komende jaren per jaar minimaal een half miljoen nieuwe glasvezelaansluitingen in woningen en bedrijven wilde realiseren. Deze ambitie is in 2021 vanwege verschillende redenen niet gehaald. Het aantal bleef op 433.000 steken.

   

  Glaspoort

  Alleen als de aansluitingen van de joint venture Glaspoort worden meegeteld, komt het aantal aansluitingen boven het half miljoen. Glaspoort is een joint venture van KPN en pensioenfonds ABP.

  KPNKPN NetwerkNLglasvezelGlaspoortaanleg glasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview