Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN: HBO Max direct via decoder, kijk drie maanden gratis

  KPN voegt de app van HBO Max toe op de nieuwste bruikleendecoder van Interactieve TV en verlengt de lopende HBO Max-actie.
  Jarco Kriek
  21 november 2022
  comments 0
  KPN: HBO Max direct via decoder, kijk drie maanden gratis
  Foto Getty Images

  KPN begon een maand geleden met de wederverkoop van abonnementen van streamingdienst HBO Max. Klanten die bij KPN het Interactieve TV-abonnement afnemen en hierbij gebruikmaken van de decoder Arris VIP5202 kunnen via een app direct via de decoder naar de films en series van HBO Max kijken. De al eerder door KPN aan Totaal TV aangekondigde app voor de streamingdienst is nu beschikbaar op de meest recente bruikleendecoder van het telecombedrijf.

   

  Andere apparaten

  Op oudere bruikleendecoders is de HBO Max-app niet beschikbaar. KPN-abonnees die geen Arris VIP5202-decoder gebruiken, kunnen wel bij KPN een HBO Max-abonnement kopen. Het abonnement kan worden gebruikt op verschillende andere apparaten, zoals tablet, smartphone, Apple TV, Android TV OS/Google TV mediaspelers en vele modellen Smart TV's van verscheidene fabrikanten.

   

  Gratis kijken

  De actie waarmee bij aanschaf van een HBO Max-abonnement via KPN drie maanden gratis gekeken kan worden, is door de komst van de app op de bruikleendecoder van KPN verlengd. De actie zou op 17 november stoppen maar is door de komst van de app op de bruikleendecoder tot 1 december verlengd.

  KPNInteractieve TVHBO MaxOTTonlinestreamingdienstfilmsseriesbruikleendecoderapp

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)