Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN: HBO Max direct via decoder, kijk drie maanden gratis

  KPN voegt de app van HBO Max toe op de nieuwste bruikleendecoder van Interactieve TV en verlengt de lopende HBO Max-actie.
  Jarco Kriek
  21 november 2022
  comments 0
  KPN: HBO Max direct via decoder, kijk drie maanden gratis
  Foto Getty Images

  KPN begon een maand geleden met de wederverkoop van abonnementen van streamingdienst HBO Max. Klanten die bij KPN het Interactieve TV-abonnement afnemen en hierbij gebruikmaken van de decoder Arris VIP5202 kunnen via een app direct via de decoder naar de films en series van HBO Max kijken. De al eerder door KPN aan Totaal TV aangekondigde app voor de streamingdienst is nu beschikbaar op de meest recente bruikleendecoder van het telecombedrijf.

   

  Andere apparaten

  Op oudere bruikleendecoders is de HBO Max-app niet beschikbaar. KPN-abonnees die geen Arris VIP5202-decoder gebruiken, kunnen wel bij KPN een HBO Max-abonnement kopen. Het abonnement kan worden gebruikt op verschillende andere apparaten, zoals tablet, smartphone, Apple TV, Android TV OS/Google TV mediaspelers en vele modellen Smart TV's van verscheidene fabrikanten.

   

  Gratis kijken

  De actie waarmee bij aanschaf van een HBO Max-abonnement via KPN drie maanden gratis gekeken kan worden, is door de komst van de app op de bruikleendecoder van KPN verlengd. De actie zou op 17 november stoppen maar is door de komst van de app op de bruikleendecoder tot 1 december verlengd.

  KPNInteractieve TVHBO MaxOTTonlinestreamingdienstfilmsseriesbruikleendecoderapp

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)