Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN heeft beste mobiele netwerk van de wereld

  Vandaag wordt er ongetwijfeld een gratis koek bij de koffie geserveerd in de bedrijfskantine van KPN. De provider is gekroond tot beste netwerkoperator.
  Jarco Kriek
  27 februari 2024
  comments 0
  KPN heeft beste mobiele netwerk van de wereld

  Het mobiele netwerk van KPN heeft namelijk de hoogste score ooit weten te realiseren in de jaarlijkse netwerktest van het Duitse Umlaut. Van de 1000 in de test te verdienen punten scoorde KPN er 987. KPN liet de 13 ontbrekende punten hoofdzakelijk liggen bij gebruik van het mobiele netwerk in de trein en op het water. Maar met een laagste score van 97 procent bij deze onderdelen, staat de kwaliteit van het mobiele netwerk van KPN niet ter discussie. KPN was in voorgaande jaren ook de beste van de Nederlandse mobiele providers in de netwerktest van Umlaut.

   

  Beter

  Niet alleen KPN verbeterde zich dit jaar in de test van Umlaut. Dit deden Odido en Vodafone ook. Het verschil met KPN was miniem. Odido behaalde net als KPN bij diverse onderdelen van de test de volledige 100 procent score. De uiteindelijk eindscore kwam op 978 uit. Vodafone – samen met Ziggo onderdeel van VodafoneZiggo – kwam op een eindscore van 971 uit. Hierdoor behoren de mobiele netwerken in Nederland tot de beste van de hele wereld.

  KPNmobiel5GUmlautnetwerknetwerktestVandaag wordt ongetwijfeld een gratis koek bij de koffie in de bedrijfskantine van KPN geserveerd. De provider is gekroond tot beste netwerkoperator.

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview