Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN heeft beste mobiele netwerk van de wereld

  Vandaag wordt er ongetwijfeld een gratis koek bij de koffie geserveerd in de bedrijfskantine van KPN. De provider is gekroond tot beste netwerkoperator.
  Jarco Kriek
  27 februari 2024
  comments 0
  KPN heeft beste mobiele netwerk van de wereld

  Het mobiele netwerk van KPN heeft namelijk de hoogste score ooit weten te realiseren in de jaarlijkse netwerktest van het Duitse Umlaut. Van de 1000 in de test te verdienen punten scoorde KPN er 987. KPN liet de 13 ontbrekende punten hoofdzakelijk liggen bij gebruik van het mobiele netwerk in de trein en op het water. Maar met een laagste score van 97 procent bij deze onderdelen, staat de kwaliteit van het mobiele netwerk van KPN niet ter discussie. KPN was in voorgaande jaren ook de beste van de Nederlandse mobiele providers in de netwerktest van Umlaut.

   

  Beter

  Niet alleen KPN verbeterde zich dit jaar in de test van Umlaut. Dit deden Odido en Vodafone ook. Het verschil met KPN was miniem. Odido behaalde net als KPN bij diverse onderdelen van de test de volledige 100 procent score. De uiteindelijk eindscore kwam op 978 uit. Vodafone – samen met Ziggo onderdeel van VodafoneZiggo – kwam op een eindscore van 971 uit. Hierdoor behoren de mobiele netwerken in Nederland tot de beste van de hele wereld.

  KPNmobiel5GUmlautnetwerknetwerktestVandaag wordt ongetwijfeld een gratis koek bij de koffie in de bedrijfskantine van KPN geserveerd. De provider is gekroond tot beste netwerkoperator.

  Reacties