Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN heeft last van grote landelijke storing Interactieve TV

  KPN klanten over heel Nederland ondervinden woensdagavond 19 juli problemen bij het kijken van tv via de vaste netwerken glasvezel en DSL.
  Jarco Kriek
  19 juli 2023
  comments 3
  KPN heeft last van grote landelijke storing Interactieve TV

  Het aantal klachten op de social media webcare-kanalen van KPN is groot. In veel gevallen kunnen abonnees alleen in de zogenoemde 'beperkte modus' naar tv kijken. Dit betekent dat alleen naar de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 kan worden gekeken. Dit geldt zowel voor de traditionele Interactieve TV- als voor de nieuwe TV+ decoders. Klanten die via Digitenne naar tv kijken, ondervinden geen last van de storing.

   

  Online

  Ook het kijken van tv via de online dienst KPN TV app is behalve bij de drie landelijke publieke zenders niet mogelijk. Dit geldt zowel voor de app voor tablet, smartphone, online mediaspeler als Smart TV. KPN is bezig met een onderzoek naar de storing maar kan niet zeggen wanneer de storing is opgelost. Overigens is KPN niet de enige die last heeft van een grote storing. Sinds 22.00 uur stromen ook meldingen binnen van gebruikers van de berichtendienst Whatsapp. 

  KPNtvtelevisieInteractieve TVTV+storing

  Reacties

 1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

  Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
  RTL 5 om 20:30 uur
  Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

  TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

  Corsokoorts in Sint Jansklooster
  SBS6 om 20:30 uur
  Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

  Interview