Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN heeft ook uitgebreidere diensten ESPN

  ESPN blijkt het aanvoersignaal inclusief ondertiteling niet alleen aan Ziggo te leveren, maar ook aan andere providers. Ook KPN biedt deze dienst aan.
  Jarco Kriek
  20 februari 2024
  comments 2
  KPN heeft ook uitgebreidere diensten ESPN
  Foto Getty Images

  Net als bij Ziggo biedt KPN het hoofdkanaal van ESPN aan alle klanten met Interactieve TV, TV+ en Digitenne. Bij dit hoofdkanaal wordt net als bij Ziggo sinds vorige week ondertiteling via de teletekstfunctie geleverd. Hierdoor kunnen doven en slechthorenden een deel van de op het hoofdkanaal uitgezonden content beter volgen.

   

  Aanvoersignaal

  Dat ondertiteling door ESPN binnen het aanvoersignaal wordt meegezonden, betekent niet dat alle providers deze aanvullende dienst doorgeven aan hun klanten. Veel providers bewerken na ontvangst het aanvoersignaal voor distributie op eigen netweken en/of tv-platformen. Bij deze bewerking kan een provider beslissen om ondertiteling wel of niet aan te bieden aan de abonnees.

  KPNTV+InteractieveTV`DigitenneESPNvoetbalEredivisieondertiteling

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview