Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN heeft problemen met TV+ decoder

  KPN ervaart tijdelijke problemen met de nieuwe TV+ bruikleendecoder. Dit treft alleen KPN-klanten die deze decoder voor het eerst in gebruik nemen.
  Jarco Kriek
  1 mei 2023
  comments 4
  KPN heeft problemen met TV+ decoder

  KPN-klanten die op dit moment voor het eerst de TV+ decoder in gebruik nemen, krijgen tijdelijk de oude firmware in de ontvanger geïnstalleerd. Het gaat hierbij om firmwareversie 0.16.4 in plaats van de laatst beschikbare versie 0.17.4. KPN geeft op het eigen forum aan dat een foutmelding hiervan de oorzaak is. Het gaat om de foutmelding 'kbx apk 1007 404', die op dit moment door een deel van de gebruikers van de KPN TV+ decoder wordt waargenomen.

   

  Zappen

  De blokkade van het opwaarderen naar de nieuwste firmware wordt verwijderd als het probleem onder controle is. Het nadeel van de oudere firmware is onder meer dat het zappen tussen zenders binnen de KPN TV+ app veel trager verloopt dan met de nieuwe firmware. KPN heeft toegezegd de firmware voor de TV+ decoder gemiddeld een keer per maand te verbeteren. Het KPN TV+ App gedeelte wordt in eerste instantie door het telecombedrijf elke twee weken van een update voorzien.

  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecodertvfirmwarefirmware-update

  Reacties