Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN houdt prijsverhoging bewust gematigd

  KPN heeft de prijsverhoging bij mobiele abonnementen bewust onder de geconstateerde inflatie gehouden. Dit meldt het telecombedrijf aan Nu.nl.
  Jarco Kriek
  22 september 2022
  comments 0
  KPN houdt prijsverhoging bewust gematigd
  Foto Getty Images

  KPN verhoogt de prijs van mobiele abonnementen op 1 oktober. De inflatie bedraagt op dit moment meer dan tien procent. Over de periode juli 2021 tot en met 30 juni 2022 is de gemiddelde inflatie 5,8 procent. KPN vindt het in deze tijd echter ongepast om de mobiele abonnementen met 5,8 procent te laten stijgen. De prijsverhoging wordt afhankelijk van het abonnement dan ook met niet meer dan twee euro per maand verhoogd.

   

  Kostenstijging

  Ondanks dat KPN zelf ook last heeft van kostenstijgingen zegt het bedrijf niet blind te zijn voor de wereld om zich heen. Het telecombedrijf wil de impact voor klanten beperken. Verder belooft KPN de niet-doorberekende kosten van dit jaar ook niet alsnog door te berekenen bij de volgende jaarlijkse prijsverhoging.

  KPNmobielprijsverhoginginflatieinflatiecorrectie

  Reacties

 1. TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  Interview