Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN houdt prijsverhoging bewust gematigd

  KPN heeft de prijsverhoging bij mobiele abonnementen bewust onder de geconstateerde inflatie gehouden. Dit meldt het telecombedrijf aan Nu.nl.
  Jarco Kriek
  22 september 2022
  comments 0
  KPN houdt prijsverhoging bewust gematigd
  Foto Getty Images

  KPN verhoogt de prijs van mobiele abonnementen op 1 oktober. De inflatie bedraagt op dit moment meer dan tien procent. Over de periode juli 2021 tot en met 30 juni 2022 is de gemiddelde inflatie 5,8 procent. KPN vindt het in deze tijd echter ongepast om de mobiele abonnementen met 5,8 procent te laten stijgen. De prijsverhoging wordt afhankelijk van het abonnement dan ook met niet meer dan twee euro per maand verhoogd.

   

  Kostenstijging

  Ondanks dat KPN zelf ook last heeft van kostenstijgingen zegt het bedrijf niet blind te zijn voor de wereld om zich heen. Het telecombedrijf wil de impact voor klanten beperken. Verder belooft KPN de niet-doorberekende kosten van dit jaar ook niet alsnog door te berekenen bij de volgende jaarlijkse prijsverhoging.

  KPNmobielprijsverhoginginflatieinflatiecorrectie

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)