Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN houdt prijsverhoging bewust gematigd

  KPN heeft de prijsverhoging bij mobiele abonnementen bewust onder de geconstateerde inflatie gehouden. Dit meldt het telecombedrijf aan Nu.nl.
  Jarco Kriek
  22 september 2022
  comments 0
  KPN houdt prijsverhoging bewust gematigd
  Foto Getty Images

  KPN verhoogt de prijs van mobiele abonnementen op 1 oktober. De inflatie bedraagt op dit moment meer dan tien procent. Over de periode juli 2021 tot en met 30 juni 2022 is de gemiddelde inflatie 5,8 procent. KPN vindt het in deze tijd echter ongepast om de mobiele abonnementen met 5,8 procent te laten stijgen. De prijsverhoging wordt afhankelijk van het abonnement dan ook met niet meer dan twee euro per maand verhoogd.

   

  Kostenstijging

  Ondanks dat KPN zelf ook last heeft van kostenstijgingen zegt het bedrijf niet blind te zijn voor de wereld om zich heen. Het telecombedrijf wil de impact voor klanten beperken. Verder belooft KPN de niet-doorberekende kosten van dit jaar ook niet alsnog door te berekenen bij de volgende jaarlijkse prijsverhoging.

  KPNmobielprijsverhoginginflatieinflatiecorrectie

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)