Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN internet beter getest dan Ziggo en T-Mobile

  KPN heeft wat te vieren. Het telecombedrijf is volgens benchmark-organisatie umlaut zowel bij vaste als mobiele diensten het beste in Nederland.
  Jarco Kriek
  27 februari 2023
  comments 2
  KPN internet beter getest dan Ziggo en T-Mobile
  Foto Getty Images

  Umlaut test regelmatig de prestaties van vaste en mobiele diensten van aanbieders over de hele wereld. Bij de eerste test van 2023 komt KPN als grote winnaar uit de bus. Het mobiele netwerk van het telecombedrijf werd zelfs als beste van de wereld getest. De nummers twee en drie waren respectievelijk T-Mobile en Vodafone, dat net als Ziggo onderdeel is van VodafoneZiggo.

   

  Glasvezel

  Dat Nederland tot de mondiale top van de telecomnetwerken hoort, blijkt ook uit de resultaten van de test die umlaut bij vaste netwerken uitvoerde. KPN was in deze test dan weliswaar niet de allerbeste maar kwam met het predicaat uitstekend net achter de mondiale winnaar van de test als beste van Nederland. Ziggo volgde op korte achterstand. T-Mobile was de nummer drie bij de Nederlandse internetaanbieders.

  umlauttestvastmobielinternetglasvezelKPNKPN NetwerkNLGlaspoortZiggoVodafoneZiggoT-MobileOpen Dutch FiberODF

  Reacties

 1. TV-TIP Minari

  Minari
  NPO 2 om 23:54 uur
  Het Koreaans-Amerikaanse gezin Yi verhuist van Californië naar het landelijke Arkansas in de hoop hun eigen Amerikaanse droom waar te maken. Jacob (Steven Yeun) hoopt dat een boerderij zijn gezin een beter leven kan geven. De nieuwe omgeving brengt al veel uitdagingen met zich mee en dan trekt oma ook nog onverwacht bij hen in.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)