Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN internet beter getest dan Ziggo en T-Mobile

  KPN heeft wat te vieren. Het telecombedrijf is volgens benchmark-organisatie umlaut zowel bij vaste als mobiele diensten het beste in Nederland.
  Jarco Kriek
  27 februari 2023
  comments 2
  KPN internet beter getest dan Ziggo en T-Mobile
  Foto Getty Images

  Umlaut test regelmatig de prestaties van vaste en mobiele diensten van aanbieders over de hele wereld. Bij de eerste test van 2023 komt KPN als grote winnaar uit de bus. Het mobiele netwerk van het telecombedrijf werd zelfs als beste van de wereld getest. De nummers twee en drie waren respectievelijk T-Mobile en Vodafone, dat net als Ziggo onderdeel is van VodafoneZiggo.

   

  Glasvezel

  Dat Nederland tot de mondiale top van de telecomnetwerken hoort, blijkt ook uit de resultaten van de test die umlaut bij vaste netwerken uitvoerde. KPN was in deze test dan weliswaar niet de allerbeste maar kwam met het predicaat uitstekend net achter de mondiale winnaar van de test als beste van Nederland. Ziggo volgde op korte achterstand. T-Mobile was de nummer drie bij de Nederlandse internetaanbieders.

  umlauttestvastmobielinternetglasvezelKPNKPN NetwerkNLGlaspoortZiggoVodafoneZiggoT-MobileOpen Dutch FiberODF

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)