Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN introduceert erotische dagpas

  KPN verkoopt al enige tijd dagpassen om naar sportwedstrijden te kunnen kijken. Het telecombedrijf spreidt nu de vleugels uit en gaat erotische dagpassen verkopen.
  Jarco Kriek
  23 juni 2023
  comments 1
  KPN introduceert erotische dagpas
  Foto Getty Images

  KPN biedt via Interactieve TV en TV+ klanten de mogelijkheid om een digitale toegangskaart voor een betaalzender te kopen. Al enige jaren is dit bij voetbalwedstrijden uit de Nederlandse eredivisie mogelijk via een ESPN dagpas. Het kijken van bijvoorbeeld buitenlands voetbal of golf kan via een dagpas van Ziggo Sport. Sinds deze week biedt KPN ook de mogelijkheid om een Viaplay dagpas te kopen om naar Formule 1 te kijken. Hiervoor moet dan wel de hoofdprijs van 12 euro per dag betaald worden. Een ESPN dagpas is bij KPN voor de helft van dit bedrag te koop.

   

  Erotiek

  Aan het portfolio van dagpassen voegt KPN volgende week erotiek toe. Dit bevestigt een woordvoerder aan Totaal TV. Met deze dagpas kan 24 uur lang naar het erotiekaanbod gekeken worden dat via Interactieve TV en TV+ beschikbaar is. Bij meerdere VoD-platformen is het al langere tijd mogelijk om digitaal erotiekfilms te huren. KPN is de eerste provider die een dagpas aanbiedt, waarmee veel meer erotische content te bekijken is. De KPN Erotiek dagpas gaat €9,99 kosten.

   

  Pay per view

  De nieuwe erotische dagpas past goed in de strategie van het telecombedrijf om op bredere schaal pay per view aan te bieden. Op deze manier kan bijvoorbeeld alleen op de dag van een specifieke sportwedstrijd toegang tot deze content gerealiseerd worden. Ook kunnen klanten met een dagpas proeven van een zender of dienst voordat ze een beslissing nemen over een maandabonnement op de betreffende betaalde dienst. De prijs van dagpassen ligt in veel gevallen net een fractie lager dan van een maandabonnement.

  KPNInteractieve TVTV+tvtelevisiepay per viewvideo on demanddagpas

  Reacties