Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN introduceert nieuw zenderpakket

    KPN heeft een nieuw aanvullend tv-pakket voor Interactieve TV op de markt gebracht. Het nieuwe tv-pakket combineert lineair met on demand.
    Jarco Kriek
    5 maart 2020
    comments 0
    gay TV abonnement bij KPN Interactieve TV
    Foto ProShots

    KPN biedt vanaf 2 maart het specifiek op mannen gerichte Gay TV-abonnement aan. Dit abonnement is voor iedere abonnee van Interactieve TV verkrijgbaar en kan direct via het menu van de door KPN geleverde bruikleendecoder besteld worden. KPN levert bij het abonnement twee zenders, namelijk X-MO en Men TV. X-MO is alleen in SD beschikbaar, Men TV ook in HD. Het Gay TV-abonnement kost €9,99 per maand en is maandelijks op te zeggen.

     

    Content ook on demand

    X-MO is dé erotische tv-zender voor de gay man. Met X-MO geniet de kijker van de beste Europese en Amerikaanse erotische gay-film, uitgebracht door gerenommeerde labels. X-MO voegt maandelijks nieuwe titels toe aan zijn programmering, uit verschillende genres en van verschillende labels. Men TV is een nieuwe erotische zender met verschillende genres, thema’s en internationale content met professionele pornosterren over de hele wereld. Beide zenders zijn niet alleen lineair te bekijken: content kan door de abonnee op ieder gewenst tijdstip ook on demand bekeken worden.

    Reacties

  1. TV-TIP WK Voetbal: Brazilië - Zuid Korea

    WK Voetbal: Brazilië - Zuid Korea
    NPO 1 om 19:50 uur
    Het team van Son Heung-min stuntte afgelopen vrijdag door in blessuretijd met 2-1 van Portugal te winnen. Daarmee veroverden de Zuid-Koreanen een plekje bij de laatste 16. Brazilië heeft laten zien ook niet onverslaanbaar te zijn. Zij verloren in de laatste poulewedstrijd van Kameroen. Toch zijn de Goddelijke Kanaries - die hoogstwaarschijnlijk weer over sterspeler Neymar beschikken - vanavond de favoriet.

    TV-TIP Sint & de Leeuw

    Sint & de Leeuw
    NPO 3 om 20:25 uur
    Hoe hij het heeft geregeld is de vraag, maar precies op het gillend drukke hoogtepunt van het heerlijk avondje vindt Sinterklaas tóch weer even de tijd om ook te schuddebuiken met Paul de Leeuw en zijn gasten. Nu maar hopen dat de Goedheiligman in zijn haast niet met zijn knol Ozosnel van een dak glijdt.

    Interview

    • *

      Raymond Thiry

      The Net

      In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
      Reacties0 reactie(s)