Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN introduceert nieuwe vaste abonnementen

    KPN wijzigt de abonnementsvormen met daarin vaste diensten zoals tv, internet en bellen. De nieuwe abonnementstructuur geldt vanaf 1 juli voor alle nieuwe klanten.
    Jarco Kriek
    1 mei 2017
    comments 1
    KPN introduceert nieuwe vaste abonnementen
    Foto ANP

    KPN gaat vanaf 1 juli vaste diensten in vier abonnementsvormen aanbieden. Daarnaast krijgen nieuwe klanten de mogelijkheid om extra diensten, tv-pakketten en internetsnelheid bij te kopen. Voor nieuwe klanten verdwijnt muziekstreamingdienst Spotify uit het Alles-in-1-pakket. Spotify wordt op dit moment nog gratis bij de meest afgenomen Alles-in-1-pakketten geleverd. Bij de nieuwe abonnementsvormen kan wel Spotify als extra aanvullende dienst geleverd worden. Hiervoor moet dan wel extra betaald worden.

     

    Internet only-abonnement

    Als instapabonnement levert KPN een internet only-abonnement met een snelheid tot 40Mbps download en 4Mbps upload. Net als bij de overige drie abonnementsvormen kan de klant extra internetsnelheid bijkopen. Dit kan bij abonnementen die via koperdraad gebruikt worden tot een maximumsnelheid van 100Mps download en 10Mbps upload. Gebruikt men de diensten via glasvezel dan kan men eveneens extra internetsnelheid bijkopen. Hierbij zijn twee symmetrische internetsnelheden te kiezen: 100Mbps en 500Mbps. Het basis internet-only abonnement gaat 39 euro per maand kosten. KPN speelt met dit abonnement in op een groeiende klantbehoefte die is ontstaan door een veranderende mediaconsumptie waarbij tv- en videocontent overwegend online genuttigd wordt.

     

    Abonnementen met tv

    De drie overige abonnementsvormen zijn met de tv-dienst Interactieve TV. Als eerste is een abonnement met internet tot 40/4Mbps met één HD-ontvanger dat 49 euro per maand kost. Het opvolgende abonnement kost 59 euro per maand en biedt twee HD-ontvangers met een maximale internetsnelheid tot 80/8Mbps. Bij het duurste abonnement van 69 euro per maand worden twee 4K Ultra HD-ontvangers en een internetsnelheid tot 100Mbps geleverd. Bij deze drie abonnementsvormen kan men het abonnement personaliseren door aanschaf van extra tv-pakketten zoals het Pluspakket, FOX Sports, Ziggo Sport en Film1. Standaard wordt bij deze abonnementen het basis tv-pakket geleverd.

     

    KPN Compleet

    Ook in de nieuwe abonnementstructuur worden trouwe klanten die een vast abonnement met een mobiel abonnement combineren door KPN beloond. Bij het quad play-abonnement KPN Compleet dat hierdoor ontstaat, kan men kiezen voor gratis cadeautjes zoals verdubbeling van de mobiele databundel en gratis tv-pakketten zoals het Pluspakket en FOX Sports.

     

    Bestaande klanten

    Bestaande klanten behouden de oude abonnementsvormen. Ze kunnen dus bijvoorbeeld gratis van Spotify gebruik blijven maken als deze muziekstreamingdienst op dit moment als onderdeel van het abonnement geleverd wordt. De verwachting is wel dat KPN de abonnementsprijzen van de huidige abonnementsvormen op 1 juli gaat wijzigen. KPN voert jaarlijks op 1 juli een zenderwijziging en prijsaanpassing door.

    KPNabonnementeninternet onlyInteractieve TVinternetonlinealles-in-1alles in 1triple playquad playglasvezelkoperdraad

    Reacties

  1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

    Joanna Lumley's Specerijenroute
    NPO 2 om 18:30 uur
    Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

    TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

    Help, Mijn Man is Klusser!
    RTL 5 om 19:00 uur
    De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

    Interview