Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN komt klanten tegemoet met opfleuren decoderradio

  Het digitaal radioluisteren via de tv-decoders van providers als Ziggo, KPN en Odido heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen.
  Jarco Kriek
  29 maart 2024
  comments 0
  KPN komt klanten tegemoet met opfleuren decoderradio

  Meer klanten van providers gebruiken het digitale radioaanbod om naar hun favoriete radiozender te luisteren. Dit is ook bij KPN het geval. In de meeste gevallen wordt dit aanbod direct via de televisie beluisterd. Dit betekent in de praktijk dat het beeldscherm aanstaat tijdens het luisteren van een radiozender. Op verzoek van klanten heeft KPN de schermbeelden tijdens het gebruik van digitale radio via de TV+ bruikleendecoder nu aangepast. Het gebruikt hiervoor beelden van kunst die in het Rijksmuseum in Amsterdam te zien is. KPN is sinds 2013 hoofdsponsor van dit museum.

   

  Klantverzoek

  KPN-woordvoerder Gerd de Smyter over de wereldberoemde kunst die nu tijdens het radioluisteren te zien is: “Klanten waarderen de KPN Schermbeveiliging met de schilderijen van het Rijksmuseum. De vraag kwam of we deze ook konden bieden terwijl er naar de radio geluisterd wordt. Dit hebben we inderdaad kunnen bouwen.”

   

  Eigen keuze

  Hoe werkt dit in praktijk? In de zapbanner van een radiokanaal kan nu deze optie worden gekozen. Daarna kan de KPN-klant tegelijk kijken naar de schilderijen en luisteren naar de radio.

  KPNTV+bruikleendecodertv-decoderdigitaalradio

  Reacties