Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN komt met nieuwe verbetering TV+

  KPN gaat klanten binnen enkele dagen een nieuwe, verbeterde versie van TV+ leveren. Het gaat hierbij om een update van de TV+ App.
  Jarco Kriek
  4 oktober 2023
  comments 1
  KPN komt met nieuwe verbetering TV+
  Foto Getty Images

  De TV+ App wordt geüpdatet naar versienummer 1.22.1. De eerste gebruikers van de TV+ bruikleendecoder met het Android TV besturingssysteem hebben de nieuwe versie van de TV+ App inmiddels automatisch in hun decoder geïnstalleerd zien worden. KPN streeft ernaar om alle andere gebruikers van deze bruikleendecoder op 9 oktober de nieuwste versie van de TV+ App te leveren. KPN brengt elke twee weken een nieuwe versie van de TV+ App uit om de werking van het nieuwste tv-product TV+ de optimaliseren.

   

  Wat is er gewijzigd?

  In versie 1.22.1 zijn onder meer de volgende punten verbeterd.

   

  • Bug fix: spoelen vanuit Terugkijken naar Live punt: zorgen dat dan ook echt naar live moment gesprongen wordt. Dit gebeurde niet altijd.
  • Bug fix: voorkomen crash bij snel navigeren in de Gids
  • Bug fix: voorkomen van een melding ‘wil je terug naar live tv’ bij zappen (tijdens live kijken) met P+ en P-
  • Nog wat kleinere bugfixes.
  KPNtvtelevisieTV+update

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)