Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN kondigt belangrijke verbetering TV+ decoder aan

  KPN zet opnieuw een stap in de goede richting om de nieuwe bruikleendecoder te optimaliseren. De op Android TV functionerende decoder krijgt een update.
  Jarco Kriek
  19 februari 2024
  comments 2
  KPN kondigt belangrijke verbetering TV+ decoder aan
  Foto Getty Images

  Een update is niet bijzonder. KPN brengt tweewekelijks een update van de TV+ App voor de TV+ decoder uit. Voor de decoder zelf wordt minimaal een keer per maand verbeterde firmware uitgebracht. KPN houdt deze termijnen aan sinds het bedrijf de TV+ decoder een jaar geleden introduceerde. Alle nieuwe klanten of bestaande klanten die het lopende abonnement verlengen krijgen automatisch de TV+ decoder bij afname van een lineair tv-abonnement. Internet-only klanten kunnen tegen maandelijkse kosten van €3,50 de TV+ decoder aan hun abonnement toevoegen.

   

  Wat is verbeterd?

  De nieuwe firmware voor de TV+ decoder heeft van KPN versienummer 0.26.24 gekregen. De eerste groep klanten heeft de nieuwe firmware inmiddels ontvangen. Alle overige gebruikers van de TV+ decoder krijgen de nieuwe firmware uiterlijk 23 februari automatisch in hun apparaat geplaatst. Zij zien na de installatie dat de synchronisatie van beeld en geluid sterk is verbeterd. KPN komt hiermee tegemoet aan een grote wens van gebruikers van deze decoder. Tevens zijn ook de onderstaande verbeteringen in de nieuwe firmware zichtbaar:

   

  • Beter volumeniveau van stereo
  • Het verschil in geluidsniveau tussen tv-zenders en apps zoals YouTube en Netflix is minder groot
  • Verbeteringen in de werking van HDMI CEC, met name bij LG televisies
  • Diverse andere bug fixes
  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderupdatefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview