Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN kondigt grote verbetering TV+ aan

  KPN gaat de nieuwe versie van de TV+ App voor de nieuwste bruikleendecoder gefaseerd beschikbaar stellen.
  Jarco Kriek
  7 november 2023
  comments 3
  KPN kondigt grote verbetering TV+ aan
  Foto Getty Images

  De vernieuwde TV+ App heeft van KPN versienummer 1.26.6 meegekregen. Het is opvallend dat het telecombedrijf de nieuwe update over een langere periode uitstrijkt. De eerste groep klanten ontvangt de nieuwe firmware donderdag 9 november. De tweede groep volgt op 13 november en de derde groep op 16 november. De nieuwe firmware wordt door KPN zelf naar geactiveerde TV+ bruikleendecoders gestuurd en daarna automatisch geïnstalleerd.

   

  Wat zijn de vernieuwingen?

  In de nieuwe TV+ App versie 1.26.6 zijn naast enkele bugfixes de ondersteunde vernieuwingen doorgevoerd:

   

  • Een veelgehoorde wens is om het Startscherm zelf aan te kunnen passen. Met KPN TV+ app 1.126.3 wordt dit nu mogelijk: je kunt rijen verbergen, en de volgorde van de rijen aanpassen. De bovenste 2 rijen kun je niet aanpassen ("Nu op TV" en "Apps"), de rest wel.
  • Berichten: terugmelding dat bericht gelezen is, zodat we weten hoeveel procent van de klanten een bericht hebben gezien.
  • Betere uitlijning van het Menu bovenin beeld
  • Foutcode 401-3037: bij wanbetaling kunnen we tv blokkeren. Dat werd op de TV+ Box niet altijd goed verwerkt waardoor er onnodige fouten ontstonden. Dit is nu verholpen en wordt er een foutmelding met uitleg op het scherm getoond.
  • Verbetering verbinding bij Pauzeren. Als je langer pauzeert, zorgt dit ervoor dat je gewoon door kan gaan waar je gebleven was.
  • Erotiek blokkeren wordt standaard uitgezet bij de eerste aanmelding van de tv-ontvanger (net als bij de oude tv-ontvangers). Dit stond standaard aan.
  • Je kunt nog steeds bij de eerste aanmelding Erotiek blokkeren direct aanzetten
  • Voor nieuwe klanten blijft Kinderslot standaard aan staan
  • Als je favoriete zenders hebt geselecteerd en ‘Nu op TV’ opent, gaat de focus direct naar de tabblad ‘favorieten’.
  KPNtvtelevisieTV+firmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview