Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN kondigt grote verbetering TV+ aan

  KPN gaat de nieuwe versie van de TV+ App voor de nieuwste bruikleendecoder gefaseerd beschikbaar stellen.
  Jarco Kriek
  7 november 2023
  comments 3
  KPN kondigt grote verbetering TV+ aan
  Foto Getty Images

  De vernieuwde TV+ App heeft van KPN versienummer 1.26.6 meegekregen. Het is opvallend dat het telecombedrijf de nieuwe update over een langere periode uitstrijkt. De eerste groep klanten ontvangt de nieuwe firmware donderdag 9 november. De tweede groep volgt op 13 november en de derde groep op 16 november. De nieuwe firmware wordt door KPN zelf naar geactiveerde TV+ bruikleendecoders gestuurd en daarna automatisch geïnstalleerd.

   

  Wat zijn de vernieuwingen?

  In de nieuwe TV+ App versie 1.26.6 zijn naast enkele bugfixes de ondersteunde vernieuwingen doorgevoerd:

   

  • Een veelgehoorde wens is om het Startscherm zelf aan te kunnen passen. Met KPN TV+ app 1.126.3 wordt dit nu mogelijk: je kunt rijen verbergen, en de volgorde van de rijen aanpassen. De bovenste 2 rijen kun je niet aanpassen ("Nu op TV" en "Apps"), de rest wel.
  • Berichten: terugmelding dat bericht gelezen is, zodat we weten hoeveel procent van de klanten een bericht hebben gezien.
  • Betere uitlijning van het Menu bovenin beeld
  • Foutcode 401-3037: bij wanbetaling kunnen we tv blokkeren. Dat werd op de TV+ Box niet altijd goed verwerkt waardoor er onnodige fouten ontstonden. Dit is nu verholpen en wordt er een foutmelding met uitleg op het scherm getoond.
  • Verbetering verbinding bij Pauzeren. Als je langer pauzeert, zorgt dit ervoor dat je gewoon door kan gaan waar je gebleven was.
  • Erotiek blokkeren wordt standaard uitgezet bij de eerste aanmelding van de tv-ontvanger (net als bij de oude tv-ontvangers). Dit stond standaard aan.
  • Je kunt nog steeds bij de eerste aanmelding Erotiek blokkeren direct aanzetten
  • Voor nieuwe klanten blijft Kinderslot standaard aan staan
  • Als je favoriete zenders hebt geselecteerd en ‘Nu op TV’ opent, gaat de focus direct naar de tabblad ‘favorieten’.
  KPNtvtelevisieTV+firmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)