Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN krijgt huiswerk van klanten: TV+ verbeteren

  KPN presenteerde onlangs het nieuwe platform TV+. De hierbij behorende bruikleendecoder heeft grote potentie, maar een deel van de klanten vraagt om verbetering.
  Jarco Kriek
  3 maart 2023
  comments 1
  KPN krijgt huiswerk van klanten: TV+ verbeteren
  Foto Getty Images

  Dat de nieuwe bruikleendecoder veel potentie heeft, kan vrijwel iedere gebruiker beamen. De decoder is afkomstig van fabrikant Sagemcom en is feitelijk een Android TV mediaspeler. Hieromheen heeft KPN een zogenaamde launcher gebouwd waardoor het een decoder is die de tv-dienst van KPN de hoogste prioriteit geeft. Het grote voordeel van de TV+ decoder vergeleken met de andere decoders van KPN en providers als Ziggo is de beschikbaarheid van de Google Play store. Dit betekent dat meer dan 7.000 apps, waaronder alle streamingdiensten, voor de gebruikers beschikbaar zijn. Hierdoor kan KPN met TV+ naadloos lineair combineren met online.

   

  Verbeteringen

  Zoals bij de meeste nieuwe decoders het geval is, zijn er nog veel verbeteringen nodig om het gebruikgemak te optimaliseren. Op het klant-helpt-klant community forum van KPN zijn dan ook veel wensen en klachten te vinden van de eerste gebruikers van de TV+ decoder. Het gaat vooral om geluidsproblemen en de zaptijd tussen zenders. Ook de beeldkwaliteit kan KPN verder verbeteren door de automatische HDR-modus – die eerder wel aanwezig was – weer terug te brengen in de firmware.

   

  Goed luisteren

  KPN geeft te kennen goed te luisteren naar de klachten en aanbevelingen van de gebruikers van de TV+ decoder. Zo maakte het telecombedrijf eerder al bekend in eerste instantie iedere de twee weken nieuwe firmware beschikbaar te stellen om in rap tempo aan de wensen van klanten tegemoet te komen. Snelle verbeteringen zijn niet alleen in het belang van gebruikers. KPN heeft de intentie om op termijn volledig op het TV+ platform over te stappen.

  KPNHD+tvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)