Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN laat decoders sneller zappen

  KPN is op meerdere punten bezig om de nieuwe TV+ decoder te optimaliseren. Dit doet het telecombedrijf op verschillende manieren.
  Jarco Kriek
  20 maart 2023
  comments 2
  KPN laat decoders sneller zappen

  KPN kondigde vandaag aan dat er de komende dagen weer nieuwe firmware beschikbaar komt voor het TV+ gedeelte van de decoder. Dit is de applicatie (app) waarmee naar de door KPN geleverde tv- en videocontent gekeken kan worden. KPN wil de komende periode minimaal om de twee weken een update uitbrengen.

   

  Basis

  Daarnaast is er ook een firmware-update voor de gehele decoder. De TV+ is een decoder van het Franse bedrijf Sagemcom en functioneert op het Android TV besturingssysteem. KPN heeft de intentie om maandelijks een nieuwe update voor de gehele decoder uit te brengen. Vanaf vandaag krijgen alle gebruikers van de TV+ decoder automatisch firmwareversie 0.16.4 in hun decoder geplaatst. Deze update zorgt ervoor dat de TV+ decoder sneller tussen de verschillende tv- en radiozenders zapt. Ook problemen met lipsync – het niet gelijk lopen van beeld en geluid – worden met deze update voor een groot deel verholpen.

  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)