Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN laat klanten drie maanden genieten van gratis films van Cinetree

  KPN breidt het aanbod van streamingdiensten uit met Cinetree, waarop klanten zich rechtstreeks via KPN kunnen abonneren. Klanten kunnen gratis kennismaken met deze online dienst.
  Jarco Kriek
  15 februari 2024
  comments 1
  KPN laat klanten drie maanden genieten van gratis films van Cinetree
  Foto Getty Images

  Het entertainmentaanbod van KPN breidt zich nóg verder uit. Dat is goed nieuws voor liefhebbers van films en documentaires met belangrijke thema’s, maatschappelijke relevantie en verhalen die blijven hangen. De filmselectie van Cinetree is toegevoegd aan het aanbod van KPN.

   

  Drie maanden gratis

  Om dat te vieren biedt KPN bestaande klanten de mogelijkheid om Cinetree drie maanden lang gratis uit te proberen via de KPN TV+ Box of de Cinetree app op een Smart TV, mediaspeler (Android TV/Google TV of Apple TV), tablet of mobiel. Na de cadeauperiode van drie maanden rekent KPN 9,99 per maand. De aanbieding is geldig tot 29 februari.

   

  Aanbod 

  Cinetree kiest samen met filmmakers, schrijvers, journalisten en filmprogrammeurs de beste films uit het wereldwijde filmaanbod. Onder andere Humberto Tan, Thomas Acda, Hadewych Minis, Jacob Derwig en Splinter Chabot hebben hun favoriete films al voor Cinetree uitgekozen. Hanna Verboom, oprichter van Cinetree: “Wij geloven dat je bent wat je kijkt. Daarom hoef je bij ons niet eindeloos te zoeken maar selecteren wij elke maand de beste films en documentaires. Dit zijn stuk voor stuk films die langer bijblijven dan dat ze duren. We zijn heel erg blij dat we door de samenwerking met KPN nog meer mensen kennis kunnen laten maken met Cinetree en met onze missie. Samen met onze leden maken we nieuwe eigen producties; films en documentaires over onderwerpen die allen aangaan.”

  KPNtvtelevisiefilmsOTTonlinestreamingdienstCinetree

  Reacties