Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN levert beste tv en internet via glasvezel

  Volgens het testpanel van de Consumentenbond was KPN in het derde kwartaal de beste provider van tv en internet via glasvezel.
  Jarco Kriek
  30 november 2022
  comments 2
  KPN levert beste tv en internet via glasvezel

  De bevindingen van het testpanel van Consument kunnen niet als vergelijkende test gezien worden. Klanten van de betreffende provider geven namelijk alleen een rapportcijfer over de aan hen geleverde vaste diensten. Het gaat hierbij om tv, internet en telefonie. Daarnaast wordt ook een waardeoordeel gegeven over klantenservice en providerwaardering. Van alle rapportcijfers van deze onderdelen heeft Consumentenbond een algeheel testoordeel gemaakt.

   

  Grote verschillen

  KPN komt met een eindcijfer van 8,0 als beste glasvezelprovider uit de bus. Solcon volgt met 7,8 op de tweede plek. Freedom Internet wordt op veel onderdelen van de test met het beste rapportcijfer gewaardeerd. De zeer slechte score op het onderdeel televisie (5,6) zorgt er echter voor dat Freedom Internet als derde eindigt met het cijfer 7,5. Freedom Internet gebruikt als tv-dienst het IPTV-platform van Canal Digitaal. Daarna volgen T-Mobile (7,2), Caiway en Delta. Beide Delta Fiber-providers krijgen 6,8 als eindcijfer. Ook bij Delta en Caiway wordt dit mede veroorzaakt door een slechtere waardering van het gebruikte tv-platform.

   

  Ziggo

  De grootste aanbieder van vaste diensten in Nederland is Ziggo. Een waardeoordeel van eigen klanten is niet in deze test meegenomen omdat Ziggo diensten levert via coaxkabel.

  ConsumentenbondglasvezeltesttvtelevisieinternetKPNInteractieve TV

  Reacties

 1. TV-TIP Najib Amhali - The Best Of

  Najib Amhali - The Best Of
  SBS6 om 20:30 uur
  Hij was jarenlang een van de populairste cabaretiers van het land, won in 1998 zowel de publieks- als de juryprijs van het Leids Cabaret Festival, en stond zelfs met zijn maatje Jandino Asporaat met een uitverkochte show in De Kuip. Maar in 2017 ging het mis met Najib. De Marokkaan uit de Jordaan kampte met een drank- en drugsverslaving en moest zijn negende solo­programma aan de wilgen hangen. In 2018 sloeg hij keihard terug met Waar was ik?. In The Best Of zijn de beste sketches uit zijn eerste vijf shows te zien.

  TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)