Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN levert deel klanten nog meer HD

  KPN is begonnen met een volgende fase in het leveren van zenders in de best beschikbare beeldkwaliteit. Het gaat echter niet om landelijke distributie.
  Jarco Kriek
  24 november 2021
  comments 2
  KPN levert deel klanten nog meer HD

  Net als bij Ziggo is het de intentie om lokale omroepen in HD-kwaliteit aan klanten van KPN Interactieve TV te gaan leveren. Lokale omroepen die het signaal in HD-kwaliteit bij KPN aanleveren, zijn in de toekomst dan ook in deze beeldkwaliteit in de huiskamer van KPN-klanten te zien. In praktijk gaat het in de meeste gevallen bij KPN om het uitzenden van lokale tv-zenders in het beeldformaat 720P.

   

  De kop is eraf

  Bij KPN gaat de primeur van het uitzenden van lokale omroepen in HD naar RTV Lansingerland. Deze lokale omroep is al enige tijd technisch klaar voor distributie van programma’s in HD-kwaliteit. En doet dit overigens dan ook al enige tijd via de eigen internetsite. De verwachting is dat op korte termijn meer lokale omroepen volgen die via KPN Interactieve TV in HD te bekijken zijn.

  KPNXS4AllInteractieve TVtvtelevisielokale omroepHD

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)