Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN levert deel klanten nog meer HD

  KPN is begonnen met een volgende fase in het leveren van zenders in de best beschikbare beeldkwaliteit. Het gaat echter niet om landelijke distributie.
  Jarco Kriek
  24 november 2021
  comments 2
  KPN levert deel klanten nog meer HD

  Net als bij Ziggo is het de intentie om lokale omroepen in HD-kwaliteit aan klanten van KPN Interactieve TV te gaan leveren. Lokale omroepen die het signaal in HD-kwaliteit bij KPN aanleveren, zijn in de toekomst dan ook in deze beeldkwaliteit in de huiskamer van KPN-klanten te zien. In praktijk gaat het in de meeste gevallen bij KPN om het uitzenden van lokale tv-zenders in het beeldformaat 720P.

   

  De kop is eraf

  Bij KPN gaat de primeur van het uitzenden van lokale omroepen in HD naar RTV Lansingerland. Deze lokale omroep is al enige tijd technisch klaar voor distributie van programma’s in HD-kwaliteit. En doet dit overigens dan ook al enige tijd via de eigen internetsite. De verwachting is dat op korte termijn meer lokale omroepen volgen die via KPN Interactieve TV in HD te bekijken zijn.

  KPNXS4AllInteractieve TVtvtelevisielokale omroepHD

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview