Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN levert deel klanten nog meer HD

  KPN is begonnen met een volgende fase in het leveren van zenders in de best beschikbare beeldkwaliteit. Het gaat echter niet om landelijke distributie.
  Jarco Kriek
  24 november 2021
  comments 2
  KPN levert deel klanten nog meer HD

  Net als bij Ziggo is het de intentie om lokale omroepen in HD-kwaliteit aan klanten van KPN Interactieve TV te gaan leveren. Lokale omroepen die het signaal in HD-kwaliteit bij KPN aanleveren, zijn in de toekomst dan ook in deze beeldkwaliteit in de huiskamer van KPN-klanten te zien. In praktijk gaat het in de meeste gevallen bij KPN om het uitzenden van lokale tv-zenders in het beeldformaat 720P.

   

  De kop is eraf

  Bij KPN gaat de primeur van het uitzenden van lokale omroepen in HD naar RTV Lansingerland. Deze lokale omroep is al enige tijd technisch klaar voor distributie van programma’s in HD-kwaliteit. En doet dit overigens dan ook al enige tijd via de eigen internetsite. De verwachting is dat op korte termijn meer lokale omroepen volgen die via KPN Interactieve TV in HD te bekijken zijn.

  KPNXS4AllInteractieve TVtvtelevisielokale omroepHD

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)