Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN levert deel klanten nog meer HD

  KPN is begonnen met een volgende fase in het leveren van zenders in de best beschikbare beeldkwaliteit. Het gaat echter niet om landelijke distributie.
  Jarco Kriek
  24 november 2021
  comments 2
  KPN levert deel klanten nog meer HD

  Net als bij Ziggo is het de intentie om lokale omroepen in HD-kwaliteit aan klanten van KPN Interactieve TV te gaan leveren. Lokale omroepen die het signaal in HD-kwaliteit bij KPN aanleveren, zijn in de toekomst dan ook in deze beeldkwaliteit in de huiskamer van KPN-klanten te zien. In praktijk gaat het in de meeste gevallen bij KPN om het uitzenden van lokale tv-zenders in het beeldformaat 720P.

   

  De kop is eraf

  Bij KPN gaat de primeur van het uitzenden van lokale omroepen in HD naar RTV Lansingerland. Deze lokale omroep is al enige tijd technisch klaar voor distributie van programma’s in HD-kwaliteit. En doet dit overigens dan ook al enige tijd via de eigen internetsite. De verwachting is dat op korte termijn meer lokale omroepen volgen die via KPN Interactieve TV in HD te bekijken zijn.

  KPNXS4AllInteractieve TVtvtelevisielokale omroepHD

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Christmas Ever After

  Christmas Ever After
  om 05:00 uur
  Vlak voor de deadline van haar vierde boek krijgt schrijfster Izzi last van een writer's block. Ze vertrekt naar een resort.

  TV-TIP Billy buys Brooklyn

  Billy buys Brooklyn
  om 05:00 uur
  Handelaar Billy Leroy moest zijn antiekzaak in Manhattan sluiten en de extravagante verkoper begint opnieuw in Brooklyn.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)