Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN levert klanten jaar gratis TV+ televisie of extra korting

  KPN heeft op dit moment een actie waarbij het nieuwe abonnees van vaste diensten via glasvezel en koperdraad (DSL) een jaar lang gratis lineaire televisie aanbiedt.
  Jarco Kriek
  10 januari 2024
  comments 0
  KPN levert klanten jaar gratis TV+ televisie of extra korting
  Foto Getty Images

  KPN biedt nieuwe klanten van vaste diensten naast een internetabonnement ook de mogelijkheid om aanvullend een tv-abonnement te kopen. Nieuwe klanten krijgen automatisch de nieuwste, op Android TV gebaseerde TV+ bruikleendecoder met bijbehorend TV+ tv-abonnement geleverd. Dit abonnement kost €12,50 per maand. Met de huidige actie waarbij nieuwe klanten een jaar gratis naar het basispakket van TV+ kunnen kijken, komt de welkomstkorting dus uit op 150 euro.

   

  Korting

  KPN biedt nieuwe klanten ook de keuze om het gratis lineaire tv-kijken via TV+ in te ruilen voor een andere welkomstbonus. Deze bestaat uit een vaste prijs voor het abonnement internet eventueel aangevuld met tv – ongeacht de gekozen internetsnelheid – voor 35 euro per maand gedurende de eerste negen maanden van het jaarcontract. In een deel van de gevallen is de waarde van deze korting hoger dan gratis een jaar tv-kijken via TV+.

   

  Bestaande klanten

  Beide welkomstaanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe klanten. KPN probeert – net als andere providers zoals Ziggo en Odido – nieuwe klanten te werven met dergelijke aanbiedingen. Bestaande klanten die een abonnement hebben dat contractvrij is, kunnen het beste contact met de klantenservice van hun provider opnemen. Oudere abonnementen zijn in sommige gevallen duurder dan nieuwere abonnementsvormen. Geleverde diensten bij oudere abonnementen voor de consument kunnen nadelig afwijken vergeleken met nieuwere abonnementen. Ook kan worden getracht om bij de provider een maandelijkse korting of gratis aanvullende abonnementen te krijgen.

  KPNtvtelevisieinternetTV+kortingabonnementwelkomstbonus

  Reacties