Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN levert klanten jaar gratis TV+ televisie of extra korting

    KPN heeft op dit moment een actie waarbij het nieuwe abonnees van vaste diensten via glasvezel en koperdraad (DSL) een jaar lang gratis lineaire televisie aanbiedt.
    Jarco Kriek
    10 januari 2024
    comments 0
    KPN levert klanten jaar gratis TV+ televisie of extra korting
    Foto Getty Images

    KPN biedt nieuwe klanten van vaste diensten naast een internetabonnement ook de mogelijkheid om aanvullend een tv-abonnement te kopen. Nieuwe klanten krijgen automatisch de nieuwste, op Android TV gebaseerde TV+ bruikleendecoder met bijbehorend TV+ tv-abonnement geleverd. Dit abonnement kost €12,50 per maand. Met de huidige actie waarbij nieuwe klanten een jaar gratis naar het basispakket van TV+ kunnen kijken, komt de welkomstkorting dus uit op 150 euro.

     

    Korting

    KPN biedt nieuwe klanten ook de keuze om het gratis lineaire tv-kijken via TV+ in te ruilen voor een andere welkomstbonus. Deze bestaat uit een vaste prijs voor het abonnement internet eventueel aangevuld met tv – ongeacht de gekozen internetsnelheid – voor 35 euro per maand gedurende de eerste negen maanden van het jaarcontract. In een deel van de gevallen is de waarde van deze korting hoger dan gratis een jaar tv-kijken via TV+.

     

    Bestaande klanten

    Beide welkomstaanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe klanten. KPN probeert – net als andere providers zoals Ziggo en Odido – nieuwe klanten te werven met dergelijke aanbiedingen. Bestaande klanten die een abonnement hebben dat contractvrij is, kunnen het beste contact met de klantenservice van hun provider opnemen. Oudere abonnementen zijn in sommige gevallen duurder dan nieuwere abonnementsvormen. Geleverde diensten bij oudere abonnementen voor de consument kunnen nadelig afwijken vergeleken met nieuwere abonnementen. Ook kan worden getracht om bij de provider een maandelijkse korting of gratis aanvullende abonnementen te krijgen.

    KPNtvtelevisieinternetTV+kortingabonnementwelkomstbonus

    Reacties

  1. TV-TIP Eén Tegen 100

    Eén Tegen 100
    RTL 4 om 20:00 uur
    Caroline Tensen en haar knokploeg van 100 tegenspelers staan weer klaar om kandidaten het leven zuur te maken. De populaire kennisquiz Eén Tegen 100 wordt niet vaak gewonnen, maar daardoor leef je altijd mee met de deelnemers, die als een David tegenover de 100-koppige Goliath staan. Met de kritiek dat er in de spelshow zo weinig geld wordt gewonnen is in de nieuwe reeks iets gedaan. Overblijvers van de 100 tegenspelers verdienen nu óók geld als een kandidaat uitgeschakeld wordt.

    TV-TIP ABBA: Against the Odds

    ABBA: Against the Odds
    NPO 3 om 20:14 uur
    De Zweedse popgroep ABBA won vijftig jaar geleden het Eurovisie Songfestival, en dit jaar is het liedjesfeest óók nog eens in het Zweedse Malmö. ABBA: Against the Odds volgt de groep na de winst van het ESF, waar de basis gelegd werd voor het wereldsucces van de Zweedse hitmachine. Documentairemaker James Rogan vond bij de Zweedse publieke omroep nog nooit vertoonde beelden van Anni-Frid, Benny, Björn en Agnetha.

    Interview