Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN levert sportevenement Game4Ukraine aan alle klanten

  KPN-abonnees met Interactieve TV of TV+ kunnen het sportevenement Game4Ukraine live volgen via het kanaal Beleef KPN.
  Jarco Kriek
  4 augustus 2023
  comments 2
  KPN levert sportevenement Game4Ukraine aan alle klanten
  Foto Getty Images

  Het benefietevenement Game4Ukraine is een van de grootste live-evenementen van 2023. Het evenement heeft als doel mensen te verbinden. Game4Ukraine wil sport, entertainment en actualiteit samenbrengen. Het evenement met een voetbalwedstrijd als hoofdgerecht is Game4Ukraine van 18.00 tot 22.00 uur op het kanaal Beleef KPN op voorkeuzekanaal 41 in de zenderlijst van Interactieve TV en TV+ live te volgen.

   

  Geld inzamelen

  De voetbalwedstrijd plaats in het Stamford Bridge-stadion van voetbalclub Chelsea in Londen, waaraan de grootste spelers van over de hele wereld meedoen. Het doel: zo veel mogelijk geld ophalen en daarmee de scholen heropbouwen die zijn verwoest tijdens de oorlog in Oekraïne.

   

  All Stars

  De Oekraïense sterspelers Andriy Shevchenko en Alex Zinchenko hebben voetballers uitgenodigd om bij hun team te komen en zullen spelen in de gele en blauwe kleuren van de Oekraïense vlag. Nederland wordt vertegenwoordigd door Edgar Davids, Clarence Seedorf en Jimmy Floyd Hasselbaink, maar ook (oud-)sterspelers als Thierry Henry, Gerard Pique, Robbie Keane en Serginho zullen hun opwachting maken. Zij worden bijgestaan door beroemdheden als acteur Mark Strong, cabaretier Russell Howard en vele anderen. Tijdens de rust vinden er spetterende optredens plaats van onder meer ex-Spice Girl Melanie C.

  KPNInteractieve TVTV+tvtelevisievoetbalOekraïneBeleef KPN

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)