Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN lokt net als Ziggo klanten met forse korting en cadeaus

  KPN volgt Ziggo in de poging om nieuwe klanten aan zich te binden. Zij kunnen kiezen uit een forse korting, een dure slimme speaker of SuperWifi.
  Jarco Kriek
  1 september 2022
  comments 5
  KPN lokt net als Ziggo klanten met forse korting en cadeaus
  Foto Getty Images

  Wie als nieuwe klant bij KPN een tv en internetabonnement via glasvezel of DSL afsluit, krijgt twaalf maanden het abonnement voor 35 euro per maand aangeboden. Er wordt geen korting verleend op aanvullende tv-pakketten of toevoegde abonnementen voor streamingdiensten die KPN wederverkoopt. Hierdoor komt de maximale korting bij afname van het gigabit glasvezel-abonnement met tv uit op 270 euro. Bij Ziggo zijn de abonnementen duurder en hierdoor komt de maximale korting bij het GIGA-abonnement op 549 euro uit.

   

  Keuze

  KPN biedt nieuwe klanten wel een keuzemogelijkheid. Zij kunnen afzien van de financiële korting en in plaats daarvan kiezen voor een Sonos Move slimme speaker met een adviesprijs van 399 euro of een KPN SuperWifi 2 wifi-verbeterset bestaande uit twee wifipunten met een adviesprijs van 199 euro.

  KPNInteractieve TVinternetglasvezelkortingconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview