Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN lokt net als Ziggo klanten met forse korting en cadeaus

  KPN volgt Ziggo in de poging om nieuwe klanten aan zich te binden. Zij kunnen kiezen uit een forse korting, een dure slimme speaker of SuperWifi.
  Jarco Kriek
  1 september 2022
  comments 5
  KPN lokt net als Ziggo klanten met forse korting en cadeaus
  Foto Getty Images

  Wie als nieuwe klant bij KPN een tv en internetabonnement via glasvezel of DSL afsluit, krijgt twaalf maanden het abonnement voor 35 euro per maand aangeboden. Er wordt geen korting verleend op aanvullende tv-pakketten of toevoegde abonnementen voor streamingdiensten die KPN wederverkoopt. Hierdoor komt de maximale korting bij afname van het gigabit glasvezel-abonnement met tv uit op 270 euro. Bij Ziggo zijn de abonnementen duurder en hierdoor komt de maximale korting bij het GIGA-abonnement op 549 euro uit.

   

  Keuze

  KPN biedt nieuwe klanten wel een keuzemogelijkheid. Zij kunnen afzien van de financiële korting en in plaats daarvan kiezen voor een Sonos Move slimme speaker met een adviesprijs van 399 euro of een KPN SuperWifi 2 wifi-verbeterset bestaande uit twee wifipunten met een adviesprijs van 199 euro.

  KPNInteractieve TVinternetglasvezelkortingconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)