Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN lokt net als Ziggo klanten met forse korting en cadeaus

  KPN volgt Ziggo in de poging om nieuwe klanten aan zich te binden. Zij kunnen kiezen uit een forse korting, een dure slimme speaker of SuperWifi.
  Jarco Kriek
  1 september 2022
  comments 5
  KPN lokt net als Ziggo klanten met forse korting en cadeaus
  Foto Getty Images

  Wie als nieuwe klant bij KPN een tv en internetabonnement via glasvezel of DSL afsluit, krijgt twaalf maanden het abonnement voor 35 euro per maand aangeboden. Er wordt geen korting verleend op aanvullende tv-pakketten of toevoegde abonnementen voor streamingdiensten die KPN wederverkoopt. Hierdoor komt de maximale korting bij afname van het gigabit glasvezel-abonnement met tv uit op 270 euro. Bij Ziggo zijn de abonnementen duurder en hierdoor komt de maximale korting bij het GIGA-abonnement op 549 euro uit.

   

  Keuze

  KPN biedt nieuwe klanten wel een keuzemogelijkheid. Zij kunnen afzien van de financiële korting en in plaats daarvan kiezen voor een Sonos Move slimme speaker met een adviesprijs van 399 euro of een KPN SuperWifi 2 wifi-verbeterset bestaande uit twee wifipunten met een adviesprijs van 199 euro.

  KPNInteractieve TVinternetglasvezelkortingconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)