Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN lokt net als Ziggo klanten met forse korting en cadeaus

  KPN volgt Ziggo in de poging om nieuwe klanten aan zich te binden. Zij kunnen kiezen uit een forse korting, een dure slimme speaker of SuperWifi.
  Jarco Kriek
  1 september 2022
  comments 5
  KPN lokt net als Ziggo klanten met forse korting en cadeaus
  Foto Getty Images

  Wie als nieuwe klant bij KPN een tv en internetabonnement via glasvezel of DSL afsluit, krijgt twaalf maanden het abonnement voor 35 euro per maand aangeboden. Er wordt geen korting verleend op aanvullende tv-pakketten of toevoegde abonnementen voor streamingdiensten die KPN wederverkoopt. Hierdoor komt de maximale korting bij afname van het gigabit glasvezel-abonnement met tv uit op 270 euro. Bij Ziggo zijn de abonnementen duurder en hierdoor komt de maximale korting bij het GIGA-abonnement op 549 euro uit.

   

  Keuze

  KPN biedt nieuwe klanten wel een keuzemogelijkheid. Zij kunnen afzien van de financiële korting en in plaats daarvan kiezen voor een Sonos Move slimme speaker met een adviesprijs van 399 euro of een KPN SuperWifi 2 wifi-verbeterset bestaande uit twee wifipunten met een adviesprijs van 199 euro.

  KPNInteractieve TVinternetglasvezelkortingconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  Interview