Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN lost problemen op met HDMI, ondertitels en geluid bij TV+

  KPN heeft nieuwe firmware uitgebracht voor de TV+ bruikleendecoder. Dit moet de nodige problemen oplossen.
  Jarco Kriek
  19 juli 2023
  comments 0
  KPN lost problemen op met HDMI, ondertitels en geluid bij TV+
  Foto Getty Images

  De nieuwe KPN TV+ firmware heeft versienummer 0.21.2 meegekregen van de techneuten van het telecombedrijf. De firmware wordt vanaf vandaag automatisch in alle actieve en geregistreerde TV+ decoders geplaatst. De volgende vernieuwingen en verbeteringen zijn hierin te vinden:

   

  • HDMI-problemen zijn lastig onder controle te krijgen. Dit omdat het gaat om communicatie tussen TV+ Box en de verschillende apparaten bij de klant thuis. Veel van die apparaten implementeren de HDMI-standaard net even anders, wat de communicatie in de war kan schoppen omdat de verschillende apparaten dan verschillende verwachtingen van elkaar hebben. In deze update zit een fix voor HDMI-problemen. We verwachten dat dit voor veel gevallen ook de oplossing zal zijn.
  • Bij het zappen naar sommige kanalen bleef de ondertiteling van de vorige zender soms nog in beeld. Dit is verholpen
  • Dolby surround geluid op de optische Toslink S/PDIF uitgang.
  • Het kon gebeuren dat de Google Voice Assistent niet wilde activeren als je Nederlands als taal hebt ingesteld en ingelogd bent met je Google account. Dit is verholpen.
  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwaarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)