Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN luistert naar klant: NPO 1 Extra tijdelijk in basispakket

  Alle KPN-klanten met het basisabonnement van Interactieve TV en TV+ kunnen tijdelijk kijken naar het digitale themakanaal NPO 1 Extra.
  Jarco Kriek
  6 april 2023
  comments 2
  KPN luistert naar klant: NPO 1 Extra tijdelijk in basispakket
  Foto Getty Images

  KPN heeft namelijk besloten om NPO 1 Extra donderdag 6 april tijdelijk voor alle klanten van Interactieve TV en TV+ open te zetten vanwege de live uitzending van het paasverhaal The Passion vanuit de Friese havenstad Harlingen.

   

  Gebarentolk

  The Passion wordt niet alleen live uitgezonden op NPO 1, maar ook op NPO 1 Extra. Bij de distributie via NPO 1 Extra is gebarentaal beschikbaar. Onder meer doventolk en performer Theo Stoop verleent hierbij zijn medewerking.

   

  Verzoek klant

  NPO 1 Extra is bij KPN onderdeel van het Pluspakket. KPN zet in verband met The Passion NPO 1 Extra tijdelijk open voor alle klanten met Interactieve TV en TV+. Dit doet KPN na een verzoek van een klant via de sociale mediakanalen van het telecombedrijf. De uitzending van The Passion begint om 20.30 uur. NPO 1 Extra is bij KPN op voorkeuzekanaal 81 te vinden. Dit is ook bij alle andere providers het geval, maar bij de meeste providers is een aanvullend tv-abonnement nodig om naar The Passion met gebarentolk te kunnen kijken.

  KPNTV+Interactieve TVNPOpublieke omroepNPO 1NPO 1 ExtraThe Passion

  Reacties