Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN maakt Interactieve TV toegankelijker

  KPN brengt nieuwe firmwareversie uit die de bruikleendecoder van Interactieve TV voor meer mensen beter bruikbaar maakt.
  Jarco Kriek
  30 mei 2022
  comments 2
  KPN maakt Interactieve TV toegankelijker

  Het instellingenmenu van de tv-decoder voor Interactieve TV wordt vooral verbeterd voor abonnees met visuele beperkingen. KPN is op dit moment de meest vooruitstrevende provider bij de implementatie van hulpmiddelen voor visueel gehandicapten bij de bruikleendecoder. Zo is al langer een donkere modus instelbaar. Ook kan bij KPN een afstandsbediening met grotere toetsen worden gekocht.

   

  Nieuw menu-onderdeel

  Aan het menu van de bruikleendecoder is een nieuw onderdeel toegevoegd. Het gaat om de menutegel 'toegankelijkheidsopties'. Als deze optie wordt aangezet, kan in eerste instantie onder meer het contrast en de kleurinstelling van het menu en de informatiebalk worden aangepast. Ook kan bij het onderdeel 'bediening' de invoersnelheid voor het handmatig invoeren van kanaalnummers worden aangepast. KPN gaat in de toekomst nog meer onderdelen aan de menu-optie 'toegankelijkheidsopties' toevoegen.

   

  Automatische installatie

  KPN gaat de nieuwe firmware met versienummer HTML 5.145.203 vanaf 31 mei tot en met 2 juni verzenden naar een groep testgebruikers. Als dit probleemloos verloopt, krijgen alle geregistreerde bruikleendecoders tussen 7 en 9 juni de nieuwe firmware toegezonden. De gebruiker hoeft hiervoor niets te doen omdat de nieuwe firmware automatisch wordt ingeladen en geïnstalleerd.

  KPNInteractieve TVbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Qatar

  WK Voetbal: Nederland - Qatar
  NPO 1 om 15:00 uur
  Laten we hopen dat Oranje zich voorafgaand aan deze wedstrijd al geplaatst heeft voor de knock-outfase en dat deze pot slechts een formaliteit is. Mocht dat niet het geval zijn dan moeten de Qatarezen toch te verslaan zijn. Het gastland, de nummer 50 op de FIFA-ranglijst, doet pas voor het eerst mee aan het WK en dat is niet omdat ze zich geplaatst hebben.

  TV-TIP Cruise Ship Killers

  Cruise Ship Killers
  Crime + Investigation Network om 19:00 uur
  Als we Cruise Ship Killers moeten geloven, zijn die boten vol Amerikaanse pensionado’s een broedplaats voor moord en doodslag. In de afgelopen tien jaar zijn er ruim 200 cruisepassagiers en -medewerkers vermist geraakt, aan boord vermoord of over de reling gejaagd. Dit keer wordt een van de passagiers doodgestoken. De verdenking valt op een studiegenoot van het slachtoffer, die aan boord was én messen verzamelt. Maar is dat niet té toevallig?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)