Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN maakt decoder voor Interactieve TV klaar voor latere uitbreiding

  KPN gaat automatisch een nieuwe update installeren in de bruikleendecoders van Interactieve TV. Deze is vooral bedoeld voor toekomstige toepassingen.
  Jarco Kriek
  14 november 2022
  comments 0
  KPN maakt decoder voor Interactieve TV klaar voor latere uitbreiding
  Foto Getty Images

  KPN brengt vrijwel maandelijks updates uit voor de bruikleendecoders van Interactieve TV. Deze moeten de gebruikerservaring verbeteren en door gebruikers geconstateerde problemen (bugs) oplossen.

   

  Toekomst

  De komende dagen zal KPN nieuwe firmware sturen naar alle bruikleendecoders. De gebruiker merkt daar in eerste instantie weinig van: alleen een kleine geconstateerde bug wordt opgelost. De update is echter wel belangrijk voor de toekomst. Zo worden er wijzigingen aangebracht die belangrijk zijn voor latere toepassingen. Gebruikers hoeven hiervoor niets te doen. De update wordt in de nachtelijke uren volledig automatisch ingeladen en geïnstalleerd.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview