Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN maakt decoder voor Interactieve TV klaar voor latere uitbreiding

  KPN gaat automatisch een nieuwe update installeren in de bruikleendecoders van Interactieve TV. Deze is vooral bedoeld voor toekomstige toepassingen.
  Jarco Kriek
  14 november 2022
  comments 0
  KPN maakt decoder voor Interactieve TV klaar voor latere uitbreiding
  Foto Getty Images

  KPN brengt vrijwel maandelijks updates uit voor de bruikleendecoders van Interactieve TV. Deze moeten de gebruikerservaring verbeteren en door gebruikers geconstateerde problemen (bugs) oplossen.

   

  Toekomst

  De komende dagen zal KPN nieuwe firmware sturen naar alle bruikleendecoders. De gebruiker merkt daar in eerste instantie weinig van: alleen een kleine geconstateerde bug wordt opgelost. De update is echter wel belangrijk voor de toekomst. Zo worden er wijzigingen aangebracht die belangrijk zijn voor latere toepassingen. Gebruikers hoeven hiervoor niets te doen. De update wordt in de nachtelijke uren volledig automatisch ingeladen en geïnstalleerd.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

  EK Wielrennen Mannen
  NPO 1 om 13:10 uur
  Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

  TV-TIP Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries

  Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries
  BBC First om 20:00 uur
  In deze spin-off van Miss Fisher’s Murder Mysteries, die zich afspeelt in de jaren zestig, arriveert Peregrine in Melbourne om de erfenis van haar vermiste tante te ontvangen. Wanneer de jonge vrouw ontdekt hoe avontuurlijk Phryne was, wil zij in haar tantes voetsporen treden. Er zit maar één ding op: ook een moord oplossen.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)