Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN maakt decoder voor Interactieve TV klaar voor latere uitbreiding

  KPN gaat automatisch een nieuwe update installeren in de bruikleendecoders van Interactieve TV. Deze is vooral bedoeld voor toekomstige toepassingen.
  Jarco Kriek
  14 november 2022
  comments 0
  KPN maakt decoder voor Interactieve TV klaar voor latere uitbreiding
  Foto Getty Images

  KPN brengt vrijwel maandelijks updates uit voor de bruikleendecoders van Interactieve TV. Deze moeten de gebruikerservaring verbeteren en door gebruikers geconstateerde problemen (bugs) oplossen.

   

  Toekomst

  De komende dagen zal KPN nieuwe firmware sturen naar alle bruikleendecoders. De gebruiker merkt daar in eerste instantie weinig van: alleen een kleine geconstateerde bug wordt opgelost. De update is echter wel belangrijk voor de toekomst. Zo worden er wijzigingen aangebracht die belangrijk zijn voor latere toepassingen. Gebruikers hoeven hiervoor niets te doen. De update wordt in de nachtelijke uren volledig automatisch ingeladen en geïnstalleerd.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)