Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN maakt decoder voor Interactieve TV klaar voor latere uitbreiding

  KPN gaat automatisch een nieuwe update installeren in de bruikleendecoders van Interactieve TV. Deze is vooral bedoeld voor toekomstige toepassingen.
  Jarco Kriek
  14 november 2022
  comments 0
  KPN maakt decoder voor Interactieve TV klaar voor latere uitbreiding
  Foto Getty Images

  KPN brengt vrijwel maandelijks updates uit voor de bruikleendecoders van Interactieve TV. Deze moeten de gebruikerservaring verbeteren en door gebruikers geconstateerde problemen (bugs) oplossen.

   

  Toekomst

  De komende dagen zal KPN nieuwe firmware sturen naar alle bruikleendecoders. De gebruiker merkt daar in eerste instantie weinig van: alleen een kleine geconstateerde bug wordt opgelost. De update is echter wel belangrijk voor de toekomst. Zo worden er wijzigingen aangebracht die belangrijk zijn voor latere toepassingen. Gebruikers hoeven hiervoor niets te doen. De update wordt in de nachtelijke uren volledig automatisch ingeladen en geïnstalleerd.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)