Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN maakt Viaplay-abonnement ‘aantrekkelijker’

  KPN heeft net als concurrent VodafoneZiggo (Ziggo) een overeenkomst met Nordic Entertainment Group (NENT) over de verkoop van Viaplay-abonnementen gesloten.
  Jarco Kriek
  16 december 2021
  comments 12
  KPN maakt Viaplay-abonnement ‘aantrekkelijker’
  Foto ProShots

  De overeenkomst met NENT over Viaplay wordt toegejuicht door KPN CEO Joost Farwerck. KPN voert al langere tijd een beleid waarbij onder meer tv- en muziekdiensten van andere bedrijven laagdrempelig aan klanten wordt aangeboden. Dit kan door het aanbieden van streamingdiensten direct met een app op de eigen bruikleendecoder van Interactieve TV en/of het aanbieden van abonnementen van online diensten zodat deze via de maandelijkse KPN factuur verrekend worden. Dit is bijvoorbeeld bij Netflix, Videoland en Spotify het geval.

   

  Viaplay

  Ook bij Viaplay volgt KPN een dergelijke weg. KPN wil hierbij voor eigen klanten het Viaplay-abonnement aantrekkelijker maken. Dit liet KPN CEO Joost Farwerck vandaag weten tijdens een door Telecompaper georganiseerde vraaggesprek waarin de toekomstvisie op 2022 centraal stond. Hoe het aantrekkelijker maken van het Viaplay-abonnement er uit gaat zien, verklapte Farwerck niet. Maar het is goed denkbaar dat KPN een extra korting gaat geven bij aankoop van het abonnement als bijvoorbeeld vaste en mobiele diensten binnen het abonnement worden gebundeld. Bijvoorbeeld bij Netflix en Spotify hanteert KPN een dergelijke constructie waardoor vijf euro korting verkregen kan worden. Wie overigens bij KPN binnen een abonnement vast tv en internet bundelt met mobiele diensten krijgt standaard gratis het aanvullende tv-abonnement Pluspakket als extra cadeau geleverd.

   

  Ziggo

  Ook Ziggo laat aan klanten weten dat het Viaplay-abonnement met korting aangeboden gaat worden. Hoe hoog de korting bedraagt, wil het kabelbedrijf eveneens niet zeggen. Het is zelfs niet uitgesloten dat Viaplay bij het kabelbedrijf als standaard onderdeel van bepaalde abonnementsvormen wordt ondergebracht.

  KPNXS4AllInteractieve TVNordic Entertainment GroupNENTViaplay

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar

  Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar
  NPO 3 om 20:23 uur
  Slechts drie dagen na de clash met Frankrijk moet Oranje opnieuw aan de bal. In de eerste thuis­wedstrijd onder leiding van bondscoach Ronald Koeman kruist het Nederlands elftal vanuit de Rotterdamse Kuip de degens met voetbaldwerg Gibraltar. In de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar stonden de landen ook al tegenover elkaar. In maart 2021 maakte Oranje met 0-7 gehakt van de Gibraltaresen, onder andere dankzij twee doelpunten van Memphis Depay.

  TV-TIP The Vow

  The Vow
  RTL 8 om 20:25 uur
  Vlak na haar huwelijk met Leo (Channing Tatum) raakt Paige (Rachel McAdams) betrokken bij een auto-ongeluk en raakt ze in coma. Als ze vijf jaar later ontwaakt, herkent ze Leo niet meer. Paige gaat met haar ouders mee naar huis en gaat verder met haar leven zoals dat was voordat ze Leo ontmoette. Leo probeert haar opnieuw voor zich te winnen.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)