Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN maakt Viaplay-abonnement ‘aantrekkelijker’

  KPN heeft net als concurrent VodafoneZiggo (Ziggo) een overeenkomst met Nordic Entertainment Group (NENT) over de verkoop van Viaplay-abonnementen gesloten.
  Jarco Kriek
  16 december 2021
  comments 12
  KPN maakt Viaplay-abonnement ‘aantrekkelijker’
  Foto ProShots

  De overeenkomst met NENT over Viaplay wordt toegejuicht door KPN CEO Joost Farwerck. KPN voert al langere tijd een beleid waarbij onder meer tv- en muziekdiensten van andere bedrijven laagdrempelig aan klanten wordt aangeboden. Dit kan door het aanbieden van streamingdiensten direct met een app op de eigen bruikleendecoder van Interactieve TV en/of het aanbieden van abonnementen van online diensten zodat deze via de maandelijkse KPN factuur verrekend worden. Dit is bijvoorbeeld bij Netflix, Videoland en Spotify het geval.

   

  Viaplay

  Ook bij Viaplay volgt KPN een dergelijke weg. KPN wil hierbij voor eigen klanten het Viaplay-abonnement aantrekkelijker maken. Dit liet KPN CEO Joost Farwerck vandaag weten tijdens een door Telecompaper georganiseerde vraaggesprek waarin de toekomstvisie op 2022 centraal stond. Hoe het aantrekkelijker maken van het Viaplay-abonnement er uit gaat zien, verklapte Farwerck niet. Maar het is goed denkbaar dat KPN een extra korting gaat geven bij aankoop van het abonnement als bijvoorbeeld vaste en mobiele diensten binnen het abonnement worden gebundeld. Bijvoorbeeld bij Netflix en Spotify hanteert KPN een dergelijke constructie waardoor vijf euro korting verkregen kan worden. Wie overigens bij KPN binnen een abonnement vast tv en internet bundelt met mobiele diensten krijgt standaard gratis het aanvullende tv-abonnement Pluspakket als extra cadeau geleverd.

   

  Ziggo

  Ook Ziggo laat aan klanten weten dat het Viaplay-abonnement met korting aangeboden gaat worden. Hoe hoog de korting bedraagt, wil het kabelbedrijf eveneens niet zeggen. Het is zelfs niet uitgesloten dat Viaplay bij het kabelbedrijf als standaard onderdeel van bepaalde abonnementsvormen wordt ondergebracht.

  KPNXS4AllInteractieve TVNordic Entertainment GroupNENTViaplay

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Polen - Argentinië

  WK Voetbal: Polen - Argentinië
  NPO 1 om 19:50 uur
  Robert Lewandowski is het nieuwe gezicht van FC Barcelona en neemt het vanavond op tegen het oude uithangbord van de Blaugrana: Lionel Messi. De zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or heeft een volle prijzenkast, alleen de wereldbeker ontbreekt nog. De Argentijn is de jongste niet meer, dus áls hij de prijs nog mee naar huis wil nemen, moet het nu gebeuren.

  TV-TIP Valerian and the City of a Thousand Planets

  Valerian and the City of a Thousand Planets
  RTL 7 om 20:30 uur
  In de 28e eeuw zijn speciale agenten Valerian en Laureline een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de 'Stad van Duizend Planeten'.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)