Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN maakt weer stap met verbeteren TV+

  KPN heeft opnieuw een stap gezet in de verdere verbetering van de nieuwe TV+ bruikleendecoder. Het bedrijf brengt deze week TV+ App versie 1.109.8 uit.
  Jarco Kriek
  3 juli 2023
  comments 1
  KPN maakt weer stap met verbeteren TV+
  Foto Getty Images

  De nieuwe versie van de KPN TV+ App kan als een verlengstuk worden gezien van de nieuwe firmware voor de TV+ bruikleendecoder die vorige week werd vrijgegeven. Het wordt met de nieuw KPN TV+ App versie mogelijk de decoder te laten opstarten met live tv-kijken. Nu moet altijd handmatig gekozen worden voor het kijken naar live tv omdat na het opstarten het beginscherm van het Android TV-platform – wel de door KPN zelf ontwikkelde variant hiervan – zichtbaar is. Met de nieuwe versie start de decoder op met de zender waar het laatst naar werd gekeken. Hiermee gedraagt de TV+ decoder zich voortaan hetzelfde als de bruikleendecoders van KPN en alle overige providers zoals Ziggo, T-Mobile en Delta.

   

  Ondertitels

  Ook is de ondertiteling bij programma’s verbeterd. De tekst bij de ondertitels bij de interactieve mogelijkheden Begin Gemist, terugkijken via tv-gids en opnames is groter geworden. Ook kan binnen het menu ingesteld worden hoe de ondertiteling eruit moet zien. Beide verbeteringen zijn een uitkomst voor visueel gehandicapten. Daarnaast behoren ook diverse bugs met versie 1.109.8 tot het verleden.

   

  Automatisch

  De eerste groep testklanten ontvangt de KPN TV+ App versie 1.109.8 vandaag op hun TV+ decoder. De overige gebruikers moeten tot 5 juli wachten. De nieuwe versie wordt automatisch in de decoder geplaatst.

  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)