Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN maakt weer stap met verbeteren TV+

  KPN heeft opnieuw een stap gezet in de verdere verbetering van de nieuwe TV+ bruikleendecoder. Het bedrijf brengt deze week TV+ App versie 1.109.8 uit.
  Jarco Kriek
  3 juli 2023
  comments 1
  KPN maakt weer stap met verbeteren TV+
  Foto Getty Images

  De nieuwe versie van de KPN TV+ App kan als een verlengstuk worden gezien van de nieuwe firmware voor de TV+ bruikleendecoder die vorige week werd vrijgegeven. Het wordt met de nieuw KPN TV+ App versie mogelijk de decoder te laten opstarten met live tv-kijken. Nu moet altijd handmatig gekozen worden voor het kijken naar live tv omdat na het opstarten het beginscherm van het Android TV-platform – wel de door KPN zelf ontwikkelde variant hiervan – zichtbaar is. Met de nieuwe versie start de decoder op met de zender waar het laatst naar werd gekeken. Hiermee gedraagt de TV+ decoder zich voortaan hetzelfde als de bruikleendecoders van KPN en alle overige providers zoals Ziggo, T-Mobile en Delta.

   

  Ondertitels

  Ook is de ondertiteling bij programma’s verbeterd. De tekst bij de ondertitels bij de interactieve mogelijkheden Begin Gemist, terugkijken via tv-gids en opnames is groter geworden. Ook kan binnen het menu ingesteld worden hoe de ondertiteling eruit moet zien. Beide verbeteringen zijn een uitkomst voor visueel gehandicapten. Daarnaast behoren ook diverse bugs met versie 1.109.8 tot het verleden.

   

  Automatisch

  De eerste groep testklanten ontvangt de KPN TV+ App versie 1.109.8 vandaag op hun TV+ decoder. De overige gebruikers moeten tot 5 juli wachten. De nieuwe versie wordt automatisch in de decoder geplaatst.

  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview