Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN: meer zenders maand gratis voor klanten Interactieve TV

    Niet alleen de vier lineaire kanalen van betaalzender Film1 zijn de komende maand gratis voor alle klanten van KPN Interactieve TV beschikbaar.
    Jarco Kriek
    16 maart 2020
    comments 4
    KPN springt in op coronacrisis

    KPN maakte vrijdag bekend dat maandag 16 maart gedurende een maand de vier kanalen van Film1 door alle klanten van Interactieve TV te bekijken zijn. Nu blijkt dat KPN nog meer zenders tot medio april bij het tv-product Interactieve TV voor alle klanten opengezet. Met deze geste wil KPN Nederlanders een hart onder de riem steken bij de bestrijding van de coronacrisis waar onder meer thuiswerken en binnenblijven een belangrijk onderdeel zijn.

     

    Kinderzenders

    De kinderzenders Nicktoons (voorkeuzekanaal 52), Nick Jr. (voorkeuzekanaal 53), Nick Music (voorkeuzekanaal 54) en Comedy Central Extra (voorkeuzekanaal 71) zijn inmiddels door alle KPN-klanten die Interactieve TV kopen te bekijken. Dit geldt ook voor de best bekeken Nederlandse muziekzender 192 TV. Deze zender die hoofdzakelijk videoclips van muziek uit de jaren ’60 tot en met ’80 toont, is op voorkeuzekanaal 113 te vinden. De genoemde zenders zijn bij het telecombedrijf normaal onderdeel van het aanvullende tv-abonnement Pluspakket, dat afhankelijk van het hoofdabonnement €6,99 of €9,99 per maand kost.

     

    Ziggo

    KPN volgt met het openzetten van kinderzenders voor alle klanten concurrent Ziggo. Die maakte eerder vandaag bekend dat het een groot aantal kinderzenders en de filmkanalen van Film1 een maand gratis aan klanten levert.

    KPNInteractieve TVcoronakinderzendersmuziekzenderViacom192TV

    Reacties

  1. TV-TIP Voor het Blok

    Voor het Blok
    NPO 3 om 18:16 uur
    Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

    TV-TIP Star Trek: Picard

    Star Trek: Picard
    Veronica om 20:00 uur
    Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

    Interview