Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN: nieuwe verbetering TV+ in aantocht

  KPN blijft TV+ verbeteren. In ieder geval brengt het telecombedrijf de komende periode elke twee weken een nieuwe update uit van de KPN TV+ app.
  Jarco Kriek
  17 april 2023
  comments 2
  KPN: nieuwe verbetering TV+ in aantocht
  Foto Getty Images

  KPN heeft weer een nieuwe update van de KPN TV+ app aangekondigd. Dit is nodig, want de gebruikers van de decoder hebben het telecombedrijf huiswerk gegeven om de gebruikservaring van de decoder te verbeteren. TV+ is een decoder van het Franse bedrijf Sagemcom en functioneert op het Android TV besturingssysteem. Gebruikers van deze nieuwe decoder mopperen op dit moment over diverse zaken, met als luidste klaagzang enkele geluidgerelateerde issues.

   

  Automatisch of handmatig

   De nieuwe update voor de TV+ App komt vanaf maandag 17 april beschikbaar voor de eerste testgroep gebruikers en twee dagen later voor alle overige gebruikers. De update wordt op het moment dat de decoder niet wordt gebruikt automatisch geïnstalleerd. Wie hier niet op wil wachten, kan de nieuwe update direct handmatig installeren. Dit kan op de volgende manier: Menu > instellingen > Open algemene instellingen > Apparaatvoorkeuren > Over > Aanvullende systeemupdates.

   

  Wat is er nieuw?

   De firmware voor de TV+ decoder heeft versienummer KPN TV+ App 1.99.0 gekregen. Hieronder nog enkele andere belangrijke verbeteringen.

   

  • De REC-knop werkt nu overal op programma-tegels zodat je makkelijk opnames kunt maken
  • Het instellingen menu is opgedeeld in een stuk instellingen voor het Android, en een stuk instellingen voor de KPN TV app. Het was zo dat als je in de Android instellingen zat, en je drukt op de terugknop, dat je dan direct weer op het hoofdscherm terechtkwam. Dit is nu aangepast dat je nu netjes terug gaat naar de KPN instellingen
  • In de minigids zat, bij lange programma's, soms verkeerde programma info. Dit is verholpen.
  • Het kon voorkomen dat je, bij herstarten, lang vastzat op het herstart scherm van de TV+ app. Dit is ook verholpen.
  • Afgelopen maand, bij de wisseling naar zomertijd, gebeurde het dat de lijn in de gids die de huidige tijd aangeeft verkeerd stond. Dit hebben we toen snel kunnen fixen. Maar in deze update zit de permanente oplossing hiervoor zodat het bij de wintertijd wisseling in oktober niet nog een keer gebeurt.
  • Diverse andere (onder water) bug fixes en kleine verbeteringen
  KPNTV+tvtelevisiefirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview