Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN: nieuwe verbetering TV+ in aantocht

  KPN blijft TV+ verbeteren. In ieder geval brengt het telecombedrijf de komende periode elke twee weken een nieuwe update uit van de KPN TV+ app.
  Jarco Kriek
  17 april 2023
  comments 2
  KPN: nieuwe verbetering TV+ in aantocht
  Foto Getty Images

  KPN heeft weer een nieuwe update van de KPN TV+ app aangekondigd. Dit is nodig, want de gebruikers van de decoder hebben het telecombedrijf huiswerk gegeven om de gebruikservaring van de decoder te verbeteren. TV+ is een decoder van het Franse bedrijf Sagemcom en functioneert op het Android TV besturingssysteem. Gebruikers van deze nieuwe decoder mopperen op dit moment over diverse zaken, met als luidste klaagzang enkele geluidgerelateerde issues.

   

  Automatisch of handmatig

   De nieuwe update voor de TV+ App komt vanaf maandag 17 april beschikbaar voor de eerste testgroep gebruikers en twee dagen later voor alle overige gebruikers. De update wordt op het moment dat de decoder niet wordt gebruikt automatisch geïnstalleerd. Wie hier niet op wil wachten, kan de nieuwe update direct handmatig installeren. Dit kan op de volgende manier: Menu > instellingen > Open algemene instellingen > Apparaatvoorkeuren > Over > Aanvullende systeemupdates.

   

  Wat is er nieuw?

   De firmware voor de TV+ decoder heeft versienummer KPN TV+ App 1.99.0 gekregen. Hieronder nog enkele andere belangrijke verbeteringen.

   

  • De REC-knop werkt nu overal op programma-tegels zodat je makkelijk opnames kunt maken
  • Het instellingen menu is opgedeeld in een stuk instellingen voor het Android, en een stuk instellingen voor de KPN TV app. Het was zo dat als je in de Android instellingen zat, en je drukt op de terugknop, dat je dan direct weer op het hoofdscherm terechtkwam. Dit is nu aangepast dat je nu netjes terug gaat naar de KPN instellingen
  • In de minigids zat, bij lange programma's, soms verkeerde programma info. Dit is verholpen.
  • Het kon voorkomen dat je, bij herstarten, lang vastzat op het herstart scherm van de TV+ app. Dit is ook verholpen.
  • Afgelopen maand, bij de wisseling naar zomertijd, gebeurde het dat de lijn in de gids die de huidige tijd aangeeft verkeerd stond. Dit hebben we toen snel kunnen fixen. Maar in deze update zit de permanente oplossing hiervoor zodat het bij de wintertijd wisseling in oktober niet nog een keer gebeurt.
  • Diverse andere (onder water) bug fixes en kleine verbeteringen
  KPNTV+tvtelevisiefirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)