Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN: NPO Politiek & Nieuws komt in het basispakket

  KPN wijzigt vanaf 15 december het basispakket van Interactieve TV structureel. Het zet namelijk NPO Politiek & Nieuws voor alle klanten open.
  Jarco Kriek
  30 november 2021
  comments 1
  KPN: NPO Politiek & Nieuws komt in het basispakket
  Foto Getty Images

  NPO wijzigt op 15 december het aanbod van digitale themakanalen. Het aantal gaat terug van vijf naar drie. Eén van de wijzigingen is het samenvoegen van de huidige themakanalen NPO Politiek en NPO Nieuws tot NPO Politiek & Nieuws. Net als bij Ziggo en vrijwel alle andere distributeurs komt dit nieuwe themakanaal op voorkeuzepositie 83 in de zenderlijst.

   

  Niet meer betalen

  KPN zet NPO Politiek & Nieuws voor alle Interactieve TV-abonnees open. Op dit moment is NPO Politiek opgenomen in het Pluspakket, terwijl NPO Nieuws onderdeel van het basispakket is.

  KPNXS4AllInteractieve TVNPOpublieke omroepNPO Politiek & Nieuws

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)