Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN: NPO Politiek & Nieuws komt in het basispakket

  KPN wijzigt vanaf 15 december het basispakket van Interactieve TV structureel. Het zet namelijk NPO Politiek & Nieuws voor alle klanten open.
  Jarco Kriek
  30 november 2021
  comments 1
  KPN: NPO Politiek & Nieuws komt in het basispakket
  Foto Getty Images

  NPO wijzigt op 15 december het aanbod van digitale themakanalen. Het aantal gaat terug van vijf naar drie. Eén van de wijzigingen is het samenvoegen van de huidige themakanalen NPO Politiek en NPO Nieuws tot NPO Politiek & Nieuws. Net als bij Ziggo en vrijwel alle andere distributeurs komt dit nieuwe themakanaal op voorkeuzepositie 83 in de zenderlijst.

   

  Niet meer betalen

  KPN zet NPO Politiek & Nieuws voor alle Interactieve TV-abonnees open. Op dit moment is NPO Politiek opgenomen in het Pluspakket, terwijl NPO Nieuws onderdeel van het basispakket is.

  KPNXS4AllInteractieve TVNPOpublieke omroepNPO Politiek & Nieuws

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Power Rangers

  Power Rangers
  RTL 7 om 20:00 uur
  De Power Rangers zien er in deze grote blockbuster een stuk gelikter uit dan in de geliefde jeugdserie uit de jaren negentig.

  TV-TIP Spider-Man: Homecoming

  Spider-Man: Homecoming
  Film1 Premiere om 20:30 uur
  Met Spider-Man: Homecoming keerde de superheld terug naar Marvel en kon Peter Parker weer deel uitmaken van het MCU.

  Interview

  • *

   Malou Gorter

   De verschrikkelijke jaren tachtig

   VPRO-dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps. Het verhaal gaat over een woongroep in de jaren tachtig. Het negenjarige meisje Piet neemt de kijker mee in haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
   Reacties0 reactie(s)