Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN: NPO Politiek & Nieuws komt in het basispakket

  KPN wijzigt vanaf 15 december het basispakket van Interactieve TV structureel. Het zet namelijk NPO Politiek & Nieuws voor alle klanten open.
  Jarco Kriek
  30 november 2021
  comments 1
  KPN: NPO Politiek & Nieuws komt in het basispakket
  Foto Getty Images

  NPO wijzigt op 15 december het aanbod van digitale themakanalen. Het aantal gaat terug van vijf naar drie. Eén van de wijzigingen is het samenvoegen van de huidige themakanalen NPO Politiek en NPO Nieuws tot NPO Politiek & Nieuws. Net als bij Ziggo en vrijwel alle andere distributeurs komt dit nieuwe themakanaal op voorkeuzepositie 83 in de zenderlijst.

   

  Niet meer betalen

  KPN zet NPO Politiek & Nieuws voor alle Interactieve TV-abonnees open. Op dit moment is NPO Politiek opgenomen in het Pluspakket, terwijl NPO Nieuws onderdeel van het basispakket is.

  KPNXS4AllInteractieve TVNPOpublieke omroepNPO Politiek & Nieuws

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview