Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN ondersteunt eindelijk Apple TV

  De app van Apple TV is eindelijk bij KPN beschikbaar. Hierdoor kunnen gebruikers van de KPN TV+ decoder nu direct via hun decoder gebruik maken van de streamingdienst Apple TV+.
  Jarco Kriek
  20 september 2023
  comments 5
  KPN ondersteunt eindelijk Apple TV
  Foto Getty Images

  Bij de test van de KPN TV+ decoder konden deelnemers de app voor Apple TV gewoon via de Google Play Store downloaden en daarna gebruiken. Op het moment dat KPN de TV+ decoder aan de abonnementen toevoegde, was de Apple TV app niet meer in de Play Store terug te vinden. KPN gaf als reden aan dat met Apple gesprekken werden gevoerd met betrekking tot beschikbaarheid van de app op de TV+ decoder. Die gesprekken blijken nu tot een eindresultaat geleid waardoor de app nu alsnog via de Google Play Store te downloaden is.

   

  KPN TV App

  De overeenkomst betekent vooralsnog niet dat ook een KPN TV App in de appstore van online mediaspeler Apple TV beschikbaar komt. Een dergelijke app is de wens van een deel van de KPN-klanten. KPN is de enige van de vijf grootste tv-providers die een dergelijke app voor Apple TV nog niet heeft. Ziggo, Odido, Delta en Canal Digitaal bieden deze mogelijkheid van ‘kijken zonder kastje’ via de mediaspeler van Apple wel.

  KPNTV+televisiedecoderbruikleendecoderApple TVAppleTVAppleTV+app

  Reacties