Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN ondersteunt eindelijk Apple TV

  De app van Apple TV is eindelijk bij KPN beschikbaar. Hierdoor kunnen gebruikers van de KPN TV+ decoder nu direct via hun decoder gebruik maken van de streamingdienst Apple TV+.
  Jarco Kriek
  20 september 2023
  comments 5
  KPN ondersteunt eindelijk Apple TV
  Foto Getty Images

  Bij de test van de KPN TV+ decoder konden deelnemers de app voor Apple TV gewoon via de Google Play Store downloaden en daarna gebruiken. Op het moment dat KPN de TV+ decoder aan de abonnementen toevoegde, was de Apple TV app niet meer in de Play Store terug te vinden. KPN gaf als reden aan dat met Apple gesprekken werden gevoerd met betrekking tot beschikbaarheid van de app op de TV+ decoder. Die gesprekken blijken nu tot een eindresultaat geleid waardoor de app nu alsnog via de Google Play Store te downloaden is.

   

  KPN TV App

  De overeenkomst betekent vooralsnog niet dat ook een KPN TV App in de appstore van online mediaspeler Apple TV beschikbaar komt. Een dergelijke app is de wens van een deel van de KPN-klanten. KPN is de enige van de vijf grootste tv-providers die een dergelijke app voor Apple TV nog niet heeft. Ziggo, Odido, Delta en Canal Digitaal bieden deze mogelijkheid van ‘kijken zonder kastje’ via de mediaspeler van Apple wel.

  KPNTV+televisiedecoderbruikleendecoderApple TVAppleTVAppleTV+app

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview