Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN onduidelijk omtrent veel gevraagde update TV+

  KPN heeft nog geen exact tijdsplan aangaande een door gebruikers veel gevraagde toevoeging aan de functionaliteit van de TV+ bruikleendecoder.
  Jarco Kriek
  11 oktober 2023
  comments 6
  KPN onduidelijk omtrent veel gevraagde update TV+

  De KPN TV+ decoder wordt door het telecombedrijf geleverd aan alle nieuwe klanten die bij het vaste abonnement ook toegang tot lineaire tv-zenders wensen. Ook de klanten met alleen een internetabonnement kunnen de TV+ decoder tegen maandelijkse meerprijs huren. Omdat de TV+ decoder functioneert op het Android TV besturingssysteem en toegang heeft tot ruim 7.000 apps in de Google Play Store is deze decoder als mediaspeler ook voor cordcutters interessant.

   

  HDR

  Veel gebruikers van de TV+ decoder geven aan KPN aan dat zij de functionaliteit op meerdere punten aangepast willen zien. Veel gevraagd is de mogelijkheid voor het instellen van automatische HDR. Op dit moment kan binnen het menu van de decoder HDR alleen worden aan- of uitgezet. Dit zorgt voor beeldkwaliteitsissues bij het kijken van het tv-aanbod. De toevoeging van automatische HDR kan deze issues oplossen.

   

  Onbekend

  Ondanks de grote vraag van gebruikers naar automatische HDR weet KPN op dit moment nog niet wanneer deze functionaliteit wordt toegevoegd. “Wordt aan gewerkt. Hopelijk kunnen we dit jaar nog hier meer over zeggen”, laat KPN via een moderator op het eigen forum weten. Concurrent Ziggo ondersteunt automatische HDR al enige tijd op de 4K-bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini. Ook KPN biedt op de oudere 4K-decoders automatische HDR. Deze oudere decoders worden echter niet meer aan nieuwe klanten geleverd. Ook bestaande klanten met een oude 4K-decoder moeten deze decoder inleveren als zij het TV en Internet-abonnement willen omzetten naar een voordeliger TV+ abonnementsvorm.

  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoder4KHDRfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)