Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN optimaliseert Interactieve TV voor Viaplay

  KPN gaat in de komende weken de maandelijkse firmware-update voor bruikleendecoders van Interactieve TV uitbrengen.
  Jarco Kriek
  5 maart 2022
  comments 8
  KPN optimaliseert Interactieve TV voor Viaplay

  KPN gaat de nieuwe firmware met versienummer HTML 4.139.202 komende week naar een beperkte groep testabonnees sturen. Mocht hieruit blijken dat er geen problemen te verwachten zijn dan wordt de nieuwe firmware tussen 15 en 17 maart naar alle bruikleendecoders van Interactieve TV-abonnees gestuurd en automatisch in de decoder geïnstalleerd.

   

  Wat is er nieuw?

  KPN verwittigt klanten op de mogelijkheden om direct via het telecombedrijf een Viaplay" target="_blank">Viaplay-abonnement te kopen. Daarnaast zijn enkele verbeteringen bij de weergave van afleveringen van een serie doorgevoerd en heeft KPN enkele bugs in de firmware verholpen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecodertv-decoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-updateViaplay

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)