Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN optimaliseert Interactieve TV voor Viaplay

  KPN gaat in de komende weken de maandelijkse firmware-update voor bruikleendecoders van Interactieve TV uitbrengen.
  Jarco Kriek
  5 march 2022
  comments 8
  KPN optimaliseert Interactieve TV voor Viaplay

  KPN gaat de nieuwe firmware met versienummer HTML 4.139.202 komende week naar een beperkte groep testabonnees sturen. Mocht hieruit blijken dat er geen problemen te verwachten zijn dan wordt de nieuwe firmware tussen 15 en 17 maart naar alle bruikleendecoders van Interactieve TV-abonnees gestuurd en automatisch in de decoder geïnstalleerd.

   

  Wat is er nieuw?

  KPN verwittigt klanten op de mogelijkheden om direct via het telecombedrijf een Viaplay-abonnement te kopen. Daarnaast zijn enkele verbeteringen bij de weergave van afleveringen van een serie doorgevoerd en heeft KPN enkele bugs in de firmware verholpen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecodertv-decoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-updateViaplay

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)