Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN optimaliseert Interactieve TV voor Viaplay

  KPN gaat in de komende weken de maandelijkse firmware-update voor bruikleendecoders van Interactieve TV uitbrengen.
  Jarco Kriek
  5 march 2022
  comments 8
  KPN optimaliseert Interactieve TV voor Viaplay

  KPN gaat de nieuwe firmware met versienummer HTML 4.139.202 komende week naar een beperkte groep testabonnees sturen. Mocht hieruit blijken dat er geen problemen te verwachten zijn dan wordt de nieuwe firmware tussen 15 en 17 maart naar alle bruikleendecoders van Interactieve TV-abonnees gestuurd en automatisch in de decoder geïnstalleerd.

   

  Wat is er nieuw?

  KPN verwittigt klanten op de mogelijkheden om direct via het telecombedrijf een Viaplay-abonnement te kopen. Daarnaast zijn enkele verbeteringen bij de weergave van afleveringen van een serie doorgevoerd en heeft KPN enkele bugs in de firmware verholpen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecodertv-decoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-updateViaplay

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview