Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN pakt door met verbeteren nieuw TV+: weer nieuwe firmware

  KPN neemt de kritiek van gebruikers van de nieuwe bruikleendecoder TV+ serieus. Binnen een week brengt het telecombedrijf opnieuw nieuwe firmware uit.
  Jarco Kriek
  27 februari 2023
  comments 4
  KPN pakt door met verbeteren nieuw TV+: weer nieuwe firmware
  Foto Getty Images

  KPN liet Totaal TV in een eerder stadium weten dat het op zeer regelmatige basis – in eerste instantie elke twee weken – firmware-updates wil uitbrengen voor de TV+ decoder. Dit keer komt KPN zelfs al na een week met nieuwe firmware voor de decoder. TV+ is een decoder afkomstig van het Franse bedrijf Sagemcom en functioneert op het Android TV 11-besturingssysteem. Gebruikers van deze nieuwe decoder mopperen op dit moment over diverse zaken, met als luidste klaagzang enkele geluidgerelateerde issues.

   

  Automatisch of handmatig

  De nieuwe firmware voor de TV+ decoder komt uiterlijk dinsdag 28 februari beschikbaar en wordt op het moment dat de decoder niet wordt gebruikt automatisch in de decoder geplaatst. Wie hier niet op wil wachten, kan de nieuwe update direct handmatig installeren. Dit kan op de volgende manier: Menu > instellingen > Open algemene instellingen > Apparaatvoorkeuren > Over > Aanvullende systeemupdates.

   

  Wat is er nieuw?

  De firmware voor de TV+ decoder bestaat uit twee delen. Beide delen zijn verbeterd en hebben hierdoor een nieuw versienummer. Dit zijn KPN TV+ 0.15.2 en KPN TV+ App 1.91.4. De belangrijkste verbeteringen zijn snellere zaptijden en het verhelpen van een deel van de geluidsproblemen. Hieronder nog enkele andere verbeteringen:

   

  • Opgenomen afleveringen hebben nu seizoen- en afleveringsnummers in hun tegel
  • Rode knop kan gebruikt worden om opnames te verwijderen of te annuleren
  • Google Assistent: verbetering in hoe KPN resultaten worden weergegeven
  • IMDB-score wordt nu altijd met één decimaal weergegeven
  • Het kon voorkomen dat men na het terugkijken van een programma op een verkeerd kanaal uitkwam. Dit is verholpen.
  • Er waren wat problemen met vooruitspoelen in een gepauzeerd programma. Dit is opgelost.
  • Soms werd er een verkeerd plaatje getoond in de Nu op TV tegelrij op het hoofdscherm. Dat is opgelost.
  • Het kwam voor dat in de Gids niet juist werd aangegeven of een programma beschikbaar was voor Terugkijken. Dit is opgelost.
  • Er was in de Mijn pakketten-omgeving op de TV+ Box (het tas-icoon) een ontbrekende prijs op de detailpagina's van pakketten. Dit is verholpen.
  • Bij serieopnames wordt nu direct het selectiekader op de eerste tegel geplaatst als men de serie opent. Dat scheelt weer een klik.
  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)