Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN past aanbod basispakket Interactieve TV aan

  KPN heeft een wijziging doorgevoerd in het zenderaanbod van het basispakket van Interactieve TV. Het gaat hierbij om digitaal themakanaal NPO 2 Extra.
  Jarco Kriek
  7 january 2022
  comments 0
  KPN past aanbod basispakket Interactieve TV aan
  Foto Getty Images

  KPN bood NPO 2 Extra vanaf 1 december 2020 aan alle Interactieve TV-klanten aan. Dit gebeurde op verzoek van NPO vanwege de toen geldende lockdown door de coronapandemie. Om de Nederlandse cultuursector te ondersteunen werd een speciale programmering gemaakt. Nadat Ziggo eerder in december besloot om NPO 2 Extra weer terug naar de aanvullende tv-abonnementen TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL terug te plaatsen, heeft nu ook KPN het besluit genomen om NPO 2 Extra weer terug naar het aanvullende tv-abonnement Pluspakket te plaatsen.

   

  Meer HD

  NPO 2 Extra wordt door KPN in HD-kwaliteit aangeboden. Dit is echter nog niet het geval bij de twee overige NPO-themakanalen NPO 1 Extra en NPO Politiek & Nieuws. KPN heeft eerder aan Totaal TV bevestigd dat NPO 1 Extra in het verdere verloop van januari van SD naar HD wordt opgewaardeerd. NPO Politiek & Nieuws is op dit moment voor geen enkele provider in HD beschikbaar. NPO verwacht het aanvoersignaal van dit themakanaal voor de zomer naar HD te kunnen opwaarderen.

  KPNXS4AllInteractieve TVzenderaanbodbasispakketNPOpublieke omroepNPO 2 Extra

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Power Rangers

  Power Rangers
  RTL 7 om 20:00 uur
  De Power Rangers zien er in deze grote blockbuster een stuk gelikter uit dan in de geliefde jeugdserie uit de jaren negentig.

  TV-TIP Spider-Man: Homecoming

  Spider-Man: Homecoming
  Film1 Premiere om 20:30 uur
  Met Spider-Man: Homecoming keerde de superheld terug naar Marvel en kon Peter Parker weer deel uitmaken van het MCU.

  Interview

  • *

   Malou Gorter

   De verschrikkelijke jaren tachtig

   VPRO-dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps. Het verhaal gaat over een woongroep in de jaren tachtig. Het negenjarige meisje Piet neemt de kijker mee in haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
   Reacties0 reactie(s)