Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN past aanbod basispakket Interactieve TV aan

  KPN heeft een wijziging doorgevoerd in het zenderaanbod van het basispakket van Interactieve TV. Het gaat hierbij om digitaal themakanaal NPO 2 Extra.
  Jarco Kriek
  7 january 2022
  comments 0
  KPN past aanbod basispakket Interactieve TV aan
  Foto Getty Images

  KPN bood NPO 2 Extra vanaf 1 december 2020 aan alle Interactieve TV-klanten aan. Dit gebeurde op verzoek van NPO vanwege de toen geldende lockdown door de coronapandemie. Om de Nederlandse cultuursector te ondersteunen werd een speciale programmering gemaakt. Nadat Ziggo eerder in december besloot om NPO 2 Extra weer terug naar de aanvullende tv-abonnementen TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL terug te plaatsen, heeft nu ook KPN het besluit genomen om NPO 2 Extra weer terug naar het aanvullende tv-abonnement Pluspakket te plaatsen.

   

  Meer HD

  NPO 2 Extra wordt door KPN in HD-kwaliteit aangeboden. Dit is echter nog niet het geval bij de twee overige NPO-themakanalen NPO 1 Extra en NPO Politiek & Nieuws. KPN heeft eerder aan Totaal TV bevestigd dat NPO 1 Extra in het verdere verloop van januari van SD naar HD wordt opgewaardeerd. NPO Politiek & Nieuws is op dit moment voor geen enkele provider in HD beschikbaar. NPO verwacht het aanvoersignaal van dit themakanaal voor de zomer naar HD te kunnen opwaarderen.

  KPNXS4AllInteractieve TVzenderaanbodbasispakketNPOpublieke omroepNPO 2 Extra

  Reacties

 1. TV-TIP The Mating Game

  The Mating Game
  NPO 1 om 19:05 uur
  Meertjes, poelen en rivieren zijn vaak het podium waar miljoenen dieren bij elkaar komen om wat heen en weer te flirten.

  TV-TIP The Sommerdahl Murders

  The Sommerdahl Murders
  NPO 3 om 20:38 uur
  In een boot in de haven van Helsingør wordt een projectontwikkelaar dood aangetroffen.

  Interview

  • *

   Perry de Man

   Guilty Pleasures

   Chef-kok Perry de Man tovert samen met BN’ers hun meest ordinaire guilty pleasures om tot culinaire gerechten.
   Reacties0 reactie(s)