Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN past aanbod basispakket Interactieve TV aan

  KPN heeft een wijziging doorgevoerd in het zenderaanbod van het basispakket van Interactieve TV. Het gaat hierbij om digitaal themakanaal NPO 2 Extra.
  Jarco Kriek
  7 januari 2022
  comments 0
  KPN past aanbod basispakket Interactieve TV aan
  Foto Getty Images

  KPN bood NPO 2 Extra vanaf 1 december 2020 aan alle Interactieve TV-klanten aan. Dit gebeurde op verzoek van NPO vanwege de toen geldende lockdown door de coronapandemie. Om de Nederlandse cultuursector te ondersteunen werd een speciale programmering gemaakt. Nadat Ziggo eerder in december besloot om NPO 2 Extra weer terug naar de aanvullende tv-abonnementen TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL terug te plaatsen, heeft nu ook KPN het besluit genomen om NPO 2 Extra weer terug naar het aanvullende tv-abonnement Pluspakket te plaatsen.

   

  Meer HD

  NPO 2 Extra wordt door KPN in HD-kwaliteit aangeboden. Dit is echter nog niet het geval bij de twee overige NPO-themakanalen NPO 1 Extra en NPO Politiek & Nieuws. KPN heeft eerder aan Totaal TV bevestigd dat NPO 1 Extra in het verdere verloop van januari van SD naar HD wordt opgewaardeerd. NPO Politiek & Nieuws is op dit moment voor geen enkele provider in HD beschikbaar. NPO verwacht het aanvoersignaal van dit themakanaal voor de zomer naar HD te kunnen opwaarderen.

  KPNXS4AllInteractieve TVzenderaanbodbasispakketNPOpublieke omroepNPO 2 Extra

  Reacties

 1. TV-TIP The Masked Singer

  The Masked Singer
  RTL 4 om 20:00 uur
  Ruben Nicolai stelt de laatste vijf kandidaten van dit seizoen voor. Panelleden Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Monica Geuze, Loretta Schrijver en Gerard Joling mogen direct aan de slag: twee van de nieuwkomers vallen af.

  TV-TIP Nations League (v): Engeland - Nederland

  Nations League (v): Engeland - Nederland
  NPO 3 om 20:21 uur
  Na de pijnlijke nederlaag tegen onze zuiderburen leek het Nations League-avontuur van de Oranje Leeuwinnen al voorbij voordat het überhaupt begonnen was. De wedstrijd tegen verliezend de WK-finalist Engeland stond immers óók nog op de kalender. Tot ieders verbazing werd de ploeg van Sarina Wiegman eind ­september met 2-1 terug naar huis gestuurd. Op ’t heilige gras van Wembley zijn de Britse dames nu uit op revanche.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)