Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN past aanbod basispakket Interactieve TV aan

  KPN heeft een wijziging doorgevoerd in het zenderaanbod van het basispakket van Interactieve TV. Het gaat hierbij om digitaal themakanaal NPO 2 Extra.
  Jarco Kriek
  7 januari 2022
  comments 0
  KPN past aanbod basispakket Interactieve TV aan
  Foto Getty Images

  KPN bood NPO 2 Extra vanaf 1 december 2020 aan alle Interactieve TV-klanten aan. Dit gebeurde op verzoek van NPO vanwege de toen geldende lockdown door de coronapandemie. Om de Nederlandse cultuursector te ondersteunen werd een speciale programmering gemaakt. Nadat Ziggo eerder in december besloot om NPO 2 Extra weer terug naar de aanvullende tv-abonnementen TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL terug te plaatsen, heeft nu ook KPN het besluit genomen om NPO 2 Extra weer terug naar het aanvullende tv-abonnement Pluspakket te plaatsen.

   

  Meer HD

  NPO 2 Extra wordt door KPN in HD-kwaliteit aangeboden. Dit is echter nog niet het geval bij de twee overige NPO-themakanalen NPO 1 Extra en NPO Politiek & Nieuws. KPN heeft eerder aan Totaal TV bevestigd dat NPO 1 Extra in het verdere verloop van januari van SD naar HD wordt opgewaardeerd. NPO Politiek & Nieuws is op dit moment voor geen enkele provider in HD beschikbaar. NPO verwacht het aanvoersignaal van dit themakanaal voor de zomer naar HD te kunnen opwaarderen.

  KPNXS4AllInteractieve TVzenderaanbodbasispakketNPOpublieke omroepNPO 2 Extra

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)