Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN plukt vruchten uitrol glasvezel: internet meer in trek

  De versnelde uitrol van glasvezel in Nederland is terug te zien in de kwartaalcijfers van KPN. Er worden namelijk meer internetabonnementen verkocht.
  Jarco Kriek
  26 oktober 2022
  comments 1
  KPN plukt vruchten uitrol glasvezel: internet meer in trek
  Foto Getty Images

  KPN heeft de financiële cijfers over het derde kwartaal openbaar gemaakt. Nadat het bedrijf in de voorgaande kwartalen minder internetabonnementen verkocht, is het tij nu gekeerd. In het derde kwartaal verkocht KPN weliswaar 2.000 internetabonnementen minder aan consumenten, maar dit had te maken met een verschuiving naar de zakelijke markt. Het aantal verkochte zakelijke internetabonnementen steeg namelijk met 4.000. Dit betekent dat KPN onder de streep 2.000 internetabonnementen extra verkocht.

   

  Glasvezel

  De divisie Wholesale – dat onder meer toegang tot de KPN-netwerken verkoopt – blijft daarnaast ook goed presteren. Daarbij speelt het grotere bereik van glasvezel dat KPN via KPN NetwerkNL en Glaspoort exploiteert een belangrijke rol. Het aantal toegangsverkopen voor het kopernetwerk daalde met 6.000 naar 72.000.

  KPNKPN NetwerkNLKPN Wholesaleinternetglasvezelkwartaalcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

  EK Wielrennen Mannen
  NPO 1 om 13:10 uur
  Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

  TV-TIP The Jungle Book

  The Jungle Book
  Net5 om 20:00 uur
  Het jongetje Mowgli (Neel Sethi) is opgevoed door wolven, maar de gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) wil hem weg hebben uit de jungle. Daarom moet hij vluchten. Op zijn tocht wordt hij bijgestaan door de strenge panter Bagheera en de vrolijke beer Baloo (Bill Murray). Liveactionverfilming naar Rudyard Kipling gelijknamige boek.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)