Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN plukt vruchten uitrol glasvezel: internet meer in trek

  De versnelde uitrol van glasvezel in Nederland is terug te zien in de kwartaalcijfers van KPN. Er worden namelijk meer internetabonnementen verkocht.
  Jarco Kriek
  26 oktober 2022
  comments 1
  KPN plukt vruchten uitrol glasvezel: internet meer in trek
  Foto Getty Images

  KPN heeft de financiële cijfers over het derde kwartaal openbaar gemaakt. Nadat het bedrijf in de voorgaande kwartalen minder internetabonnementen verkocht, is het tij nu gekeerd. In het derde kwartaal verkocht KPN weliswaar 2.000 internetabonnementen minder aan consumenten, maar dit had te maken met een verschuiving naar de zakelijke markt. Het aantal verkochte zakelijke internetabonnementen steeg namelijk met 4.000. Dit betekent dat KPN onder de streep 2.000 internetabonnementen extra verkocht.

   

  Glasvezel

  De divisie Wholesale – dat onder meer toegang tot de KPN-netwerken verkoopt – blijft daarnaast ook goed presteren. Daarbij speelt het grotere bereik van glasvezel dat KPN via KPN NetwerkNL en Glaspoort exploiteert een belangrijke rol. Het aantal toegangsverkopen voor het kopernetwerk daalde met 6.000 naar 72.000.

  KPNKPN NetwerkNLKPN Wholesaleinternetglasvezelkwartaalcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)