Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN plukt vruchten uitrol glasvezel: internet meer in trek

  De versnelde uitrol van glasvezel in Nederland is terug te zien in de kwartaalcijfers van KPN. Er worden namelijk meer internetabonnementen verkocht.
  Jarco Kriek
  26 oktober 2022
  comments 1
  KPN plukt vruchten uitrol glasvezel: internet meer in trek
  Foto Getty Images

  KPN heeft de financiële cijfers over het derde kwartaal openbaar gemaakt. Nadat het bedrijf in de voorgaande kwartalen minder internetabonnementen verkocht, is het tij nu gekeerd. In het derde kwartaal verkocht KPN weliswaar 2.000 internetabonnementen minder aan consumenten, maar dit had te maken met een verschuiving naar de zakelijke markt. Het aantal verkochte zakelijke internetabonnementen steeg namelijk met 4.000. Dit betekent dat KPN onder de streep 2.000 internetabonnementen extra verkocht.

   

  Glasvezel

  De divisie Wholesale – dat onder meer toegang tot de KPN-netwerken verkoopt – blijft daarnaast ook goed presteren. Daarbij speelt het grotere bereik van glasvezel dat KPN via KPN NetwerkNL en Glaspoort exploiteert een belangrijke rol. Het aantal toegangsverkopen voor het kopernetwerk daalde met 6.000 naar 72.000.

  KPNKPN NetwerkNLKPN Wholesaleinternetglasvezelkwartaalcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)