Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN plukt vruchten uitrol glasvezel: internet meer in trek

  De versnelde uitrol van glasvezel in Nederland is terug te zien in de kwartaalcijfers van KPN. Er worden namelijk meer internetabonnementen verkocht.
  Jarco Kriek
  26 oktober 2022
  comments 1
  KPN plukt vruchten uitrol glasvezel: internet meer in trek
  Foto Getty Images

  KPN heeft de financiële cijfers over het derde kwartaal openbaar gemaakt. Nadat het bedrijf in de voorgaande kwartalen minder internetabonnementen verkocht, is het tij nu gekeerd. In het derde kwartaal verkocht KPN weliswaar 2.000 internetabonnementen minder aan consumenten, maar dit had te maken met een verschuiving naar de zakelijke markt. Het aantal verkochte zakelijke internetabonnementen steeg namelijk met 4.000. Dit betekent dat KPN onder de streep 2.000 internetabonnementen extra verkocht.

   

  Glasvezel

  De divisie Wholesale – dat onder meer toegang tot de KPN-netwerken verkoopt – blijft daarnaast ook goed presteren. Daarbij speelt het grotere bereik van glasvezel dat KPN via KPN NetwerkNL en Glaspoort exploiteert een belangrijke rol. Het aantal toegangsverkopen voor het kopernetwerk daalde met 6.000 naar 72.000.

  KPNKPN NetwerkNLKPN Wholesaleinternetglasvezelkwartaalcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview