Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN realiseert 134.000 nieuwe glasvezelaansluitingen: bereik 55 procent van huishoudens

  KPN ligt op koers om de ambitie om minimaal een half miljoen nieuwe glasvezelaansluitingen per jaar te realiseren.
  Jarco Kriek
  25 oktober 2023
  comments 5
  KPN realiseert 134.000 nieuwe glasvezelaansluitingen: bereik 55 procent van huishoudens
  Foto ProShots

  Uit de financiële cijfers over het derde kwartaal blijkt dat KPN in de afgelopen drie maanden in totaal 134.000 nieuwe glasvezelaansluitingen heeft gerealiseerd. Het gaat hierbij om aansluitingen via het eigen dochterbedrijf NetwerkNL en de joint venture Glaspoort, die KPN met pensioenfonds ABP heeft opgericht.

   

  Over de helft

  Door de uitbreiding van het aantal aansluitingen kan KPN op 55 procent van de Nederlandse huishoudensadressen vaste diensten via glasvezel leveren. Omdat de netwerken van KPN open zijn, kunnen ook andere providers als Odido, Freedom Internet en Online.nl op deze netwerken hun diensten aanbieden. Met door de uitbreiding van het aantal glasvezelaansluitingen nam het aantal door KPN verkochte glasvezelabonnementen toe met 53.000. Dit zorgt voor een grotere concurrentiedruk voor Ziggo.

  KPNNetwerkNLGlaspoorttvtelevisieinternetglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)