Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN rolt eerste grote verbetering TV+ uit

  De nieuwe tv-dienst KPN TV+ is vanaf vandaag verbeterd. Het telecombedrijf heeft de eerste grote verbetering (update) voor de decoder uitgebracht.
  Jarco Kriek
  21 februari 2023
  comments 3
  KPN rolt eerste grote verbetering TV+ uit
  Foto Getty Images

  KPN houdt woord. Het telecombedrijf maakte onlangs bekend dat het de bruikleendecoder van de nieuwe tv-dienst TV+ met regelmatige updates in een rap tempo wil verbeteren. Binnen een week na deze aankondiging is de eerste grote verbetering voor de TV+ decoder al beschikbaar gekomen. Deze wordt door KPN automatisch binnen 24 uur in de decoder geplaatst. Wie hier niet op wil wachten, kan de nieuwe update direct handmatig installeren. Dit kan op de volgende manier: Menu > instellingen > Open algemene instellingen > Apparaatvoorkeuren > Over > Aanvullende systeemupdates.

   

  Verbeteringen

   

  De nieuwe firmware heeft als versie 1.89.2. De volgende verbeteringen en bugfixes zijn in deze nieuwe firmware doorgevoerd.

   

  • Verbetering in zaptijden
  • Viaplay in de zoekresultaten en in de Sport sectie
  • Aanbevolen apps waren steeds alleen die apps die ook voorgeïnstalleerd aanwezig waren. Vanaf deze versie kunnen dit ook anderen zijn.
  • Algemene verbeteringen in de Google Assistent
  • Meer films zichtbaar in de Films sectie als je in een subcategorie zit (grid view).
  • Je kunt nu makkelijker opnames verwijderen. Als je op een opname staat kun je met wat langer op OK drukken een snelmenu tevoorschijn halen. Hierin zit de optie ‘opname verwijderen’.
  • De box kon tot op heden nog buiten het KPN netwerk gebruikt worden. Dat is nu niet meer zo.
  • Voorkomen van grijze (lege) tegels in de Nu op TV tegelrij in het hoofdscherm
  • Het punt waar je was gebleven bij Terugkijken wordt beter bewaard
  • Verschillende fixes voor crashes en het verlies van focus (dat je cursor ineens verdwijnt en je op wat pijltoetsen of Home moet drukken om hem weer terug te krijgen).
  • Bij een factory reset moet je de installatie opnieuw doorlopen. Het kon gebeuren dat er rondom afstandsbediening dan schermen ontbraken. Dit is verholpen.
  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)