Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN sluit 2023 met muzikaal spektakel af: gratis concert voor alle tv-klanten

  KPN luidt het oude jaar muzikaal uit. Alle klanten met een abonnement voor Interactieve TV of TV+ kunnen zonder extra te betalen naar The Streamers kijken.
  Jarco Kriek
  29 december 2023
  comments 0
  KPN sluit 2023 met muzikaal spektakel af: gratis concert voor alle tv-klanten
  Foto Getty Images

  The Streamers gaven op Tweede Kerstdag een speciaal kerstconcert in pretpark De Efteling in Kaatsheuvel. Dit concert was online te bekijken. De opbrengst is bestemd voor War Child. The Streamers zamelde met dit concert ruim 1,3 miljoen euro is. Maar de opbrengst kan nog hoger worden. KPN zendt namelijk op oudejaarsdag 31 december het concert lineair uit op het kanaal Beleef KPN op voorkeuzepositie 41 in de zenderlijst van Interactieve TV en TV+. En natuurlijk kunnen KPN-klanten dan ook een donatie aan War Child doen. Maar dit hoeft niet. Het kijken van dit concert is ook zonder donatie en extra kosten mogelijk.

   

  Bijzondere gasten

  Het concert van The Streamers in de Winter Efteling werd ondersteund door meerdere artiesten. Zo zorgde Chef’Special voor het voorprogramma, zong Youp van ’t Hek zijn kerstklassieker ‘Flappie’ en waren Nielson, Pommelien Thijs, Bizzey en Jochem Myjer te gast. Verder waren vaste bandleden Frank Lammers, Kraantje Pappie, Guus Meeuwis, Thomas Acda, Emma Heesters, Diggy Dex, VanVelzen, Nick Schilder, Ronnie Flex, Paul de Leeuw, Simon Keizer, Snelle, Zoë Tauran, Claude en Paul de Munnik erbij. In totaal traden maar liefst 21 artiesten belangeloos op voor War Child. Op het kanaal van KPN zijn op oudejaarsavond vanaf 20.00 uur de hoogtepunten van dit concert te zien.

  KPNInteractieve TVTV+The Streamersmuziekconcert

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview