Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN stelt verbetering decoder Interactieve TV na storing uit

  KPN liet onlangs weten dat een deel van de klanten met Interactieve TV nieuwe, verbeterde firmware kon gaan testen. Dat dat nu even niet meer door.
  Jarco Kriek
  25 july 2022
  comments 0
  KPN stelt verbetering decoder Interactieve TV na storing uit

  De zogenaamde testgroep kon volgens de eerdere melding vanaf 19 juli met de nieuwe firmware voor de bruikleendecoders aan de slag. KPN kampte echter rond deze datum met een storing, die overigens niets met de nieuwe firmware te maken had. Het telecombedrijf besloot – mede omdat het net voor het weekend was – de uitrol van de nieuwe firmware naar de testgroep af te blazen.

   

  Even wachten

  KPN geeft aan in alle rust te gaan bekijken wanneer de nieuwe firmware alsnog naar de decoders van de aangewezen testgroep verstuurd wordt. Pas daarna wordt besloten wanneer alle overige gebruikers van KPN Interactieve TV de nieuwe firmware ontvangen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiefirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP De beentjes van Sint-Hildegard

  De beentjes van Sint-Hildegard
  NPO 1 om 21:18 uur
  In 35 jaar huwelijk met Gedda heeft Jan eigenlijk nooit iets zelf beslist. Na de dood van zijn schoonvader begint dat steeds meer te knagen: hij wil vrijheid. Jan maakt rare sprongen om dat te bereiken. Ondertussen voelt ook hun dochter Liesbeth zich gevangen in haar relatie.

  TV-TIP Bezorgd

  Bezorgd
  NPO 3 om 21:46 uur
  Iedereen die in de bezorgindustrie werkt probeert een goede toekomst veilig te stellen. Maar lukt dit ook met alle tekortkomingen van deze nieuwe economie?

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)