Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN stelt verbetering decoder Interactieve TV na storing uit

  KPN liet onlangs weten dat een deel van de klanten met Interactieve TV nieuwe, verbeterde firmware kon gaan testen. Dat dat nu even niet meer door.
  Jarco Kriek
  25 juli 2022
  comments 0
  KPN stelt verbetering decoder Interactieve TV na storing uit

  De zogenaamde testgroep kon volgens de eerdere melding vanaf 19 juli met de nieuwe firmware voor de bruikleendecoders aan de slag. KPN kampte echter rond deze datum met een storing, die overigens niets met de nieuwe firmware te maken had. Het telecombedrijf besloot – mede omdat het net voor het weekend was – de uitrol van de nieuwe firmware naar de testgroep af te blazen.

   

  Even wachten

  KPN geeft aan in alle rust te gaan bekijken wanneer de nieuwe firmware alsnog naar de decoders van de aangewezen testgroep verstuurd wordt. Pas daarna wordt besloten wanneer alle overige gebruikers van KPN Interactieve TV de nieuwe firmware ontvangen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiefirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Down the Road

  Down the Road
  NPO 3 om 20:25 uur
  Nauwelijks bekomen van het afscheid van thuis, de vliegreis en de eerste Thaise indrukken, heeft Dieter een nieuwe hobbel voor zijn reisgenoten in petto: een fietstocht door Chiang Mai. Terwijl Bob, Ruben en Anne-Sophie vol zelfvertrouwen op hun stalen ros klimmen, is Ellen wat minder positief gestemd. Als de ketting op zo’n honderd meter van het startpunt ook nog eens van haar roze driewieler vliegt, krijgt de normaal gesproken zo vrolijke Ellen een fikse zenuwinzinking.

  TV-TIP Weg van Jou

  Weg van Jou
  RTL 8 om 20:25 uur
  De ambitieuze Evi (Katja Herbers) hoopt op een baan in Rio de Janeiro. Het loopt net anders: haar chef geeft haar de verantwoordelijkheid over een groot project in Terneuzen. De stadse Evi kan maar moeilijk wennen in Zeeland en ze wil het liefst zo snel mogelijk terug naar Rotterdam. Tot ze schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)