Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN stelt verbetering decoder Interactieve TV na storing uit

  KPN liet onlangs weten dat een deel van de klanten met Interactieve TV nieuwe, verbeterde firmware kon gaan testen. Dat dat nu even niet meer door.
  Jarco Kriek
  25 juli 2022
  comments 0
  KPN stelt verbetering decoder Interactieve TV na storing uit

  De zogenaamde testgroep kon volgens de eerdere melding vanaf 19 juli met de nieuwe firmware voor de bruikleendecoders aan de slag. KPN kampte echter rond deze datum met een storing, die overigens niets met de nieuwe firmware te maken had. Het telecombedrijf besloot – mede omdat het net voor het weekend was – de uitrol van de nieuwe firmware naar de testgroep af te blazen.

   

  Even wachten

  KPN geeft aan in alle rust te gaan bekijken wanneer de nieuwe firmware alsnog naar de decoders van de aangewezen testgroep verstuurd wordt. Pas daarna wordt besloten wanneer alle overige gebruikers van KPN Interactieve TV de nieuwe firmware ontvangen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiefirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  TV-TIP Wheeler Dealers

  Wheeler Dealers
  discovery om 20:30 uur
  In mei 2002 werd de liefhebber van brullende motoren en brandend rubber getrakteerd op de gepeperde versie van de vrij brave Audi A6 Avant, de RS6 Avant. Met in het vooronder een 4,2 liter twinturbo V8, goed voor 450 pk, sprintte de opgepompte stationwagen in een duizelingwekkende 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Mike vindt een ultra­marijnblauw exemplaar van de eerste generatie, die Elvis nog verder oppompt om het op het circuit op te nemen tegen dé sportwagen der sportwagens: de Porsche 911.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)