Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN stelt verbetering decoder Interactieve TV na storing uit

  KPN liet onlangs weten dat een deel van de klanten met Interactieve TV nieuwe, verbeterde firmware kon gaan testen. Dat dat nu even niet meer door.
  Jarco Kriek
  25 juli 2022
  comments 0
  KPN stelt verbetering decoder Interactieve TV na storing uit

  De zogenaamde testgroep kon volgens de eerdere melding vanaf 19 juli met de nieuwe firmware voor de bruikleendecoders aan de slag. KPN kampte echter rond deze datum met een storing, die overigens niets met de nieuwe firmware te maken had. Het telecombedrijf besloot – mede omdat het net voor het weekend was – de uitrol van de nieuwe firmware naar de testgroep af te blazen.

   

  Even wachten

  KPN geeft aan in alle rust te gaan bekijken wanneer de nieuwe firmware alsnog naar de decoders van de aangewezen testgroep verstuurd wordt. Pas daarna wordt besloten wanneer alle overige gebruikers van KPN Interactieve TV de nieuwe firmware ontvangen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiefirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview