Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  UPDATE: KPN gaat betere HD Glas-kanalen toch op TV+ decoder aanbieden

  KPN gaat de betere HD Glas-kanalen binnen enkele weken toch op de nieuwe op Android TV/Google TV decoder TV+ aan klanten leveren.
  Jarco Kriek
  24 januari 2023
  comments 3
  UPDATE: KPN gaat betere HD Glas-kanalen toch op TV+ decoder aanbieden

  Eerder vandaag liet KPN via het eigen klant-helpt-klant community forum weten dat de HD Glas-kanalen niet op de nieuwe KPN TV+ decoder beschikbaar zouden komen. KPN-woordvoerder Ellen van Heerwaarden laat Totaal TV weten dat vandaag alsnog besloten is om de HD Glas-kanalen toe te voegen aan het zenderaanbod van KPN TV+. Dit betekent dat ook klanten die deze decoder gebruiken HD Glas kunnen bekijken. Volgens de woordvoerder komen deze kanalen binnen enkele weken op de KPN TV+ decoder beschikbaar.

   

  Wat is HD Glas?

  De tien belangrijkste Nederlandse zenders van NPO, RTL Nederland en Talpa Network worden door KPN vanaf voorkeuzekanaal 661 met een hogere kwaliteit doorgegeven aan klanten die over voldoende bandbreedte beschikken. Het verschil in bandbreedte tussen de normale HD- en de HD Glas-stream van deze zenders bedraagt ongeveer 5Mbps. Dit vertaalt zich in een veel betere kijkervaring door hogere beeldkwaliteit.

  KPNKPN TV+Interactieve TVtvtelevisieHDHD Glasbeeldkwaliteit

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)