Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  UPDATE: KPN gaat betere HD Glas-kanalen toch op TV+ decoder aanbieden

  KPN gaat de betere HD Glas-kanalen binnen enkele weken toch op de nieuwe op Android TV/Google TV decoder TV+ aan klanten leveren.
  Jarco Kriek
  24 januari 2023
  comments 3
  UPDATE: KPN gaat betere HD Glas-kanalen toch op TV+ decoder aanbieden

  Eerder vandaag liet KPN via het eigen klant-helpt-klant community forum weten dat de HD Glas-kanalen niet op de nieuwe KPN TV+ decoder beschikbaar zouden komen. KPN-woordvoerder Ellen van Heerwaarden laat Totaal TV weten dat vandaag alsnog besloten is om de HD Glas-kanalen toe te voegen aan het zenderaanbod van KPN TV+. Dit betekent dat ook klanten die deze decoder gebruiken HD Glas kunnen bekijken. Volgens de woordvoerder komen deze kanalen binnen enkele weken op de KPN TV+ decoder beschikbaar.

   

  Wat is HD Glas?

  De tien belangrijkste Nederlandse zenders van NPO, RTL Nederland en Talpa Network worden door KPN vanaf voorkeuzekanaal 661 met een hogere kwaliteit doorgegeven aan klanten die over voldoende bandbreedte beschikken. Het verschil in bandbreedte tussen de normale HD- en de HD Glas-stream van deze zenders bedraagt ongeveer 5Mbps. Dit vertaalt zich in een veel betere kijkervaring door hogere beeldkwaliteit.

  KPNKPN TV+Interactieve TVtvtelevisieHDHD Glasbeeldkwaliteit

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)