Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  UPDATE: KPN gaat betere HD Glas-kanalen toch op TV+ decoder aanbieden

  KPN gaat de betere HD Glas-kanalen binnen enkele weken toch op de nieuwe op Android TV/Google TV decoder TV+ aan klanten leveren.
  Jarco Kriek
  24 januari 2023
  comments 3
  UPDATE: KPN gaat betere HD Glas-kanalen toch op TV+ decoder aanbieden

  Eerder vandaag liet KPN via het eigen klant-helpt-klant community forum weten dat de HD Glas-kanalen niet op de nieuwe KPN TV+ decoder beschikbaar zouden komen. KPN-woordvoerder Ellen van Heerwaarden laat Totaal TV weten dat vandaag alsnog besloten is om de HD Glas-kanalen toe te voegen aan het zenderaanbod van KPN TV+. Dit betekent dat ook klanten die deze decoder gebruiken HD Glas kunnen bekijken. Volgens de woordvoerder komen deze kanalen binnen enkele weken op de KPN TV+ decoder beschikbaar.

   

  Wat is HD Glas?

  De tien belangrijkste Nederlandse zenders van NPO, RTL Nederland en Talpa Network worden door KPN vanaf voorkeuzekanaal 661 met een hogere kwaliteit doorgegeven aan klanten die over voldoende bandbreedte beschikken. Het verschil in bandbreedte tussen de normale HD- en de HD Glas-stream van deze zenders bedraagt ongeveer 5Mbps. Dit vertaalt zich in een veel betere kijkervaring door hogere beeldkwaliteit.

  KPNKPN TV+Interactieve TVtvtelevisieHDHD Glasbeeldkwaliteit

  Reacties

 1. TV-TIP Restaurants at the End of the World

  Restaurants at the End of the World
  National Geographic om 17:00 uur
  Op afgelegen eilandjes, in het ijs of boven op een klif; overal ter wereld vind je exclusieve restaurants in afgelegen oorden waar je niet even met bus 32 naartoe rijdt. In Restaurants at the End of the World reist chef-kok Kristen Kish de wereld rond op zoek naar dit soort culinaire hotspots. In deze eerste aflevering klautert ze naar de hooglanden van het Panamese Boquete. Hier, op 1700 meter boven zeeniveau, is een oude koffieplantage omgebouwd tot toprestaurant.

  TV-TIP Field Trip with Curtis Stone

  Field Trip with Curtis Stone
  24 Kitchen om 19:30 uur
  Voor de vaste kijker van MasterChef Australië is het een bekend gezicht: Curtis Stone. In Field Trip with Curtis Stone neemt de hippe chef het team van zijn Amerikaanse restaurant Maude mee op sleeptouw om op de grootste culinaire plekken ter wereld inspiratie op te doen voor het nieuwe menu en de wijnkaart van zijn sterrentent in Beverly Hills.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)