Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN stopt ondersteuning oude decoder

  KPN is met de TV+ decoder een nieuwe weg ingeslagen. Daarnaast blijven ook de oudere decoders bruikbaar, maar bij een van de modellen wordt de ondersteuning gestaakt.
  Jarco Kriek
  26 september 2023
  comments 0
  KPN stopt ondersteuning oude decoder

  Hoewel KPN de oudere decoders voorlopig blijft ondersteunen, is het de bedoeling dat het oude decoderplatform op een zeker moment wordt afgedankt. Dit kan echter nog enige jaren duren. Voor een bepaald model decoder is het binnenkort echter wel ‘game over’.

   

  Einde oefening

  Wie als KPN-klant op dit moment een Motorola VIP1853 gebruikt, moet op korte termijn contact opnemen met het telecombedrijf om deze decoder om te ruilen. KPN stopt de ondersteuning van deze decoder in oktober. Dit werd in juni al door KPN gecommuniceerd. Als vervangende decoder wordt in de meeste gevallen de Arris VIP2952 revisie 2 geleverd.

  KPNInteractieve TVdecoderbruikleendecodertvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  TV-TIP De Rijdende Rechter

  De Rijdende Rechter
  NPO 1 om 21:27 uur
  Sinds de gemeente de straat van de 88-jarige mevrouw Groenewold op de schop nam, is het bal in het Zuid-Limburgse Brunssum. Want waar de inrit van de bejaarde dame eerst nog aan een groenstrook grensde, dendert ze met haar autootje nu rechtstreeks het fietspad op. Levensgevaarlijk, ook omdat de hoge heg van de buren haar zicht nog eens extra belemmert. Mocht er ooit een fietser onder haar auto belanden, dan is de gemeente daarvoor verantwoordelijk. Onzin, volgens de lokale wethouder. En is ze destijds ook niet zelf akkoord gegaan met de herinrichting?

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)