Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN strooit met cadeautjes voor trouwe abonnees

  Niet alleen voor nieuwe klanten speelt KPN voor Sinterklaas. Ook bestaande klanten worden voor hun trouwheid door het telecombedrijf beloond.
  Jarco Kriek
  9 september 2021
  comments 5
  KPN strooit met cadeautjes voor trouwe abonnees
  Foto ProShots

  De beloning voor trouwe bestaande klanten is minder groot dan bijvoorbeeld een tablet voor nieuwe klanten, maar bestaande klanten krijgen wel degelijk cadeaus. Zo kunnen klanten die alleen het basispakket van Interactieve TV kopen iedere maand zonder extra kosten met een zender uit het aanvullende Pluspakket kennismaken. Maar daarnaast beloont KPN klanten voor hun trouwheid met het zogenaamde ‘kadootje van KPN’.

   

  Kunst en cultuur

  KPN richt zich met ‘kadootje van KPN’ in de maand september op kunst en cultuur. Zo zijn vijf door KPN geselecteerde arthousefilms zonder extra kosten voor alle Interactieve TV-klanten beschikbaar. KPN-klanten kunnen zich daarnaast aanmelden voor een speciale en exclusieve rondleiding door het Rijksmuseum. KPN is hoofdsponsor van dit museum. Na ontvangst door directeur Taco Dibbits van het Rijksmuseum volgt een rondleiding langs de eregalerij door een van de specialisten van het museum. Deze rondleiding vindt plaats op donderdag 16 september en begint om 19.30 uur.

  KPNXS4AllInteractieve TVKadootje van KPN

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Frankrijk - Denemarken

  WK Voetbal: Frankrijk - Denemarken
  NPO 1 om 16:22 uur
  Het sterren - team van de Fransen neemt het op tegen Denemarken, dat momenteel op de tiende plaats van de FIFA-ranglijst staat. Op het EK kreeg sterspeler Christian Eriksen in de groepsfase tijdens de wedstrijd tegen Finland een hartstilstand. Maar in plaats van geen bal meer te raken, bracht deze gebeurtenis de Denen juist dicht bij elkaar, waardoor zelfs de halve finale werd bereikt. Dit WK is Eriksen gelukkig gewoon weer van de partij.

  TV-TIP De Beste Klusser van Nederland

  De Beste Klusser van Nederland
  Veronica om 19:00 uur
  De een kan nog geen lamp in een fitting te draaien, de ander vervangt zonder met z’n ogen te knipperen een hele groepenkast. In De beste klusser van Nederland, een samenwerking tussen Veronica en bouwmarkt Hornbach, strijden de beste klussers uit zeventien vestigingen om drie finaleplekken. Wie schroeft en hamert de jury met zijn of haar twee rechterhanden omver en gaat naar huis met de Gouden Hamer?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)