Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN strooit met cadeautjes voor trouwe abonnees

  Niet alleen voor nieuwe klanten speelt KPN voor Sinterklaas. Ook bestaande klanten worden voor hun trouwheid door het telecombedrijf beloond.
  Jarco Kriek
  9 september 2021
  comments 5
  KPN strooit met cadeautjes voor trouwe abonnees
  Foto ProShots

  De beloning voor trouwe bestaande klanten is minder groot dan bijvoorbeeld een tablet voor nieuwe klanten, maar bestaande klanten krijgen wel degelijk cadeaus. Zo kunnen klanten die alleen het basispakket van Interactieve TV kopen iedere maand zonder extra kosten met een zender uit het aanvullende Pluspakket kennismaken. Maar daarnaast beloont KPN klanten voor hun trouwheid met het zogenaamde ‘kadootje van KPN’.

   

  Kunst en cultuur

  KPN richt zich met ‘kadootje van KPN’ in de maand september op kunst en cultuur. Zo zijn vijf door KPN geselecteerde arthousefilms zonder extra kosten voor alle Interactieve TV-klanten beschikbaar. KPN-klanten kunnen zich daarnaast aanmelden voor een speciale en exclusieve rondleiding door het Rijksmuseum. KPN is hoofdsponsor van dit museum. Na ontvangst door directeur Taco Dibbits van het Rijksmuseum volgt een rondleiding langs de eregalerij door een van de specialisten van het museum. Deze rondleiding vindt plaats op donderdag 16 september en begint om 19.30 uur.

  KPNXS4AllInteractieve TVKadootje van KPN

  Reacties