Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN strooit met cadeautjes voor trouwe abonnees

  Niet alleen voor nieuwe klanten speelt KPN voor Sinterklaas. Ook bestaande klanten worden voor hun trouwheid door het telecombedrijf beloond.
  Jarco Kriek
  9 september 2021
  comments 5
  KPN strooit met cadeautjes voor trouwe abonnees
  Foto ProShots

  De beloning voor trouwe bestaande klanten is minder groot dan bijvoorbeeld een tablet voor nieuwe klanten, maar bestaande klanten krijgen wel degelijk cadeaus. Zo kunnen klanten die alleen het basispakket van Interactieve TV kopen iedere maand zonder extra kosten met een zender uit het aanvullende Pluspakket kennismaken. Maar daarnaast beloont KPN klanten voor hun trouwheid met het zogenaamde ‘kadootje van KPN’.

   

  Kunst en cultuur

  KPN richt zich met ‘kadootje van KPN’ in de maand september op kunst en cultuur. Zo zijn vijf door KPN geselecteerde arthousefilms zonder extra kosten voor alle Interactieve TV-klanten beschikbaar. KPN-klanten kunnen zich daarnaast aanmelden voor een speciale en exclusieve rondleiding door het Rijksmuseum. KPN is hoofdsponsor van dit museum. Na ontvangst door directeur Taco Dibbits van het Rijksmuseum volgt een rondleiding langs de eregalerij door een van de specialisten van het museum. Deze rondleiding vindt plaats op donderdag 16 september en begint om 19.30 uur.

  KPNXS4AllInteractieve TVKadootje van KPN

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar

  Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar
  NPO 3 om 20:23 uur
  Slechts drie dagen na de clash met Frankrijk moet Oranje opnieuw aan de bal. In de eerste thuis­wedstrijd onder leiding van bondscoach Ronald Koeman kruist het Nederlands elftal vanuit de Rotterdamse Kuip de degens met voetbaldwerg Gibraltar. In de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar stonden de landen ook al tegenover elkaar. In maart 2021 maakte Oranje met 0-7 gehakt van de Gibraltaresen, onder andere dankzij twee doelpunten van Memphis Depay.

  TV-TIP The Vow

  The Vow
  RTL 8 om 20:25 uur
  Vlak na haar huwelijk met Leo (Channing Tatum) raakt Paige (Rachel McAdams) betrokken bij een auto-ongeluk en raakt ze in coma. Als ze vijf jaar later ontwaakt, herkent ze Leo niet meer. Paige gaat met haar ouders mee naar huis en gaat verder met haar leven zoals dat was voordat ze Leo ontmoette. Leo probeert haar opnieuw voor zich te winnen.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)