Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN strooit met cadeautjes voor trouwe abonnees

  Niet alleen voor nieuwe klanten speelt KPN voor Sinterklaas. Ook bestaande klanten worden voor hun trouwheid door het telecombedrijf beloond.
  Jarco Kriek
  9 september 2021
  comments 5
  KPN strooit met cadeautjes voor trouwe abonnees
  Foto ProShots

  De beloning voor trouwe bestaande klanten is minder groot dan bijvoorbeeld een tablet voor nieuwe klanten, maar bestaande klanten krijgen wel degelijk cadeaus. Zo kunnen klanten die alleen het basispakket van Interactieve TV kopen iedere maand zonder extra kosten met een zender uit het aanvullende Pluspakket kennismaken. Maar daarnaast beloont KPN klanten voor hun trouwheid met het zogenaamde ‘kadootje van KPN’.

   

  Kunst en cultuur

  KPN richt zich met ‘kadootje van KPN’ in de maand september op kunst en cultuur. Zo zijn vijf door KPN geselecteerde arthousefilms zonder extra kosten voor alle Interactieve TV-klanten beschikbaar. KPN-klanten kunnen zich daarnaast aanmelden voor een speciale en exclusieve rondleiding door het Rijksmuseum. KPN is hoofdsponsor van dit museum. Na ontvangst door directeur Taco Dibbits van het Rijksmuseum volgt een rondleiding langs de eregalerij door een van de specialisten van het museum. Deze rondleiding vindt plaats op donderdag 16 september en begint om 19.30 uur.

  KPNXS4AllInteractieve TVKadootje van KPN

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win De beentjes van Sint-Hildegard

   CineMember voegt deze maand onder andere De beentjes van Sint-Hildegard toe, waarin Gedda zóveel van Jan houdt, dat hij het er benauwd van krijgt. Zij ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen… Wij geven vijf keer een maandabonnement weg, waarmee onder andere dit comedy-drama te bekijken is.

  TV-TIP Het blok Australië

  Het blok Australië
  Play4 om 08:50 uur
  In Nederland vond Net5 het na zeven seizoenen wel welletjes, maar in Australië wordt er al een dikke 15 seizoenen doorgehamerd.

  TV-TIP Prometheus

  Prometheus
  om 03:05 uur
  Prometheus is een prequel op Alien, maar vertelt ook een compleet eigen verhaal. Waardoor je weinig voorkennis nodig hebt.

  Interview

  • *

   Leo Alkemade

   Van je familie moet je het hebben

   Een hoofdgast wordt naar de studio gelokt waar familieleden en vrienden zijn om samen een quiz te spelen. De presentatie is in handen van Leonie ter Braak en Leo Alkemade.
   Reacties0 reactie(s)