Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN strooit met cadeautjes voor trouwe abonnees

  Niet alleen voor nieuwe klanten speelt KPN voor Sinterklaas. Ook bestaande klanten worden voor hun trouwheid door het telecombedrijf beloond.
  Jarco Kriek
  9 september 2021
  comments 5
  KPN strooit met cadeautjes voor trouwe abonnees
  Foto ProShots

  De beloning voor trouwe bestaande klanten is minder groot dan bijvoorbeeld een tablet voor nieuwe klanten, maar bestaande klanten krijgen wel degelijk cadeaus. Zo kunnen klanten die alleen het basispakket van Interactieve TV kopen iedere maand zonder extra kosten met een zender uit het aanvullende Pluspakket kennismaken. Maar daarnaast beloont KPN klanten voor hun trouwheid met het zogenaamde ‘kadootje van KPN’.

   

  Kunst en cultuur

  KPN richt zich met ‘kadootje van KPN’ in de maand september op kunst en cultuur. Zo zijn vijf door KPN geselecteerde arthousefilms zonder extra kosten voor alle Interactieve TV-klanten beschikbaar. KPN-klanten kunnen zich daarnaast aanmelden voor een speciale en exclusieve rondleiding door het Rijksmuseum. KPN is hoofdsponsor van dit museum. Na ontvangst door directeur Taco Dibbits van het Rijksmuseum volgt een rondleiding langs de eregalerij door een van de specialisten van het museum. Deze rondleiding vindt plaats op donderdag 16 september en begint om 19.30 uur.

  KPNXS4AllInteractieve TVKadootje van KPN

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win Harry Potter in 4K Ultra HD

   Een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen zoals je hem nog nooit hebt gezien, nu in 4K-resolutie. Totaal TV mag deze voor drie Oscars genomineerde fantasyfilm vijf keer op 4K Ultra HD weggeven.

  TV-TIP Car wars

  Car wars
  SBS6 om 20:30 uur
  In de finale nemen de overgebleven coureurs het met hun radiografisch bestuurbare auto's tegen elkaar op voor de prijzenpot.

  TV-TIP Hotel Mumbai

  Hotel Mumbai
  Net5 om 20:30 uur
  Een groep zwaar bewapende Pakistaanse militanten opent de aanval op het iconische Taj Mahal Palace hotel in India.

  Interview

  • *

   Tooske Ragas

   K2 zoekt K3

   De Vlaamse presentator Kürt Rogiers en onze eigen Tooske Ragas zorgen dat de zoektocht naar een nieuw K3-lid in goede banen wordt geleid.
   Reacties0 reactie(s)