Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN strooit met gratis cadeautjes in december

  KPN-klanten krijgen gedurende de maand december diverse gratis giften aangeboden. Het gaat hierbij om zowel mobiele als vaste klanten van het telecombedrijf.
  Jarco Kriek
  4 december 2023
  comments 0
  KPN strooit met gratis cadeautjes in december
  Foto Getty Images

  Naast toegang tot tien gratis films en muziekzender 192TV, die de hele maand december als zender van de maand gratis in het aanbod van alle klanten zit, biedt KPN zijn klanten nog meer tijdelijke extra's. Op deze manier beloont KPN hen voor hun trouw aan de provider.

   

  Extra data

  Zo geeft KPN mobiele klanten in december 5 GB extra data bij het abonnement. Ook is in samenwerking met Spotify een speciale muzieklijst voor de komende feestdagen gemaakt. Voor klanten die inspiratie willen opdoen voor de kerstmaaltijd is een online kookworkshop met de bekende chef-kok Rudolph van der Veen in de agenda gezet. Deze vindt plaats op 11 december vanaf 19.30 uur.

  KPNdecemberkerstkerstmiskadootje van KPN

  Reacties

 1. TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  TV-TIP De Kist

  De Kist
  NPO 2 om 23:53 uur
  De laatste gast van het seizoen is Lucille Werner en de Lingo-presentatrice, die een tijdje in de Tweede Kamer heeft gezeten voor het CDA, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Als klein meisje werd zij vanwege haar handicap letterlijk op handen gedragen door haar vader. Het was daarom een grote schok toen hij uit het leven stapte. Dit heeft een grote indruk achtergelaten op Lucille, die zich dagelijks inzet voor mensen met een beperking.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)