Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN stunt met voordelig abonnement HBO Max

  KPN-klanten kunnen de komende maanden op een zeer goedkope manier kennismaken met de content van streamingdienst HBO Max.
  Jarco Kriek
  4 juli 2023
  comments 0
  KPN stunt met voordelig abonnement HBO Max
  Foto Getty Images

  Nu meer Nederlanders online naar tv- en videocontent kijken, slaat KPN meer de vleugels uit. Naast de eigen lineaire tv-abonnementen verkoopt het telecombedrijf ook abonnementen op een groeiend aantal streamingdiensten aan zijn klanten. Het voordeel voor de klanten is dat het abonnementsbedrag van deze streamingdiensten via de maandelijkse KPN-factuur wordt verrekend. De streamingdiensten zijn ook allemaal via de nieuwe KPN TV+ decoder beschikbaar. Bij de oudere Interactieve TV-bruikleendecoders van het telecombedrijf zijn wel veel, maar niet alle streamingdiensten die KPN verkoopt via een app beschikbaar.

   

  HBO Max

  KPN biedt klanten de hele maand juli de mogelijkheid om tegen een veel lagere maandprijs een HBO Max-abonnement af te sluiten. Voor €1,99 per maand kan de klant de eerste drie maanden kennismaken met de content van deze streamingdienst. Na drie maanden wordt de prijs verhoogd naar het gebruikelijke bedrag van €7,99 per maand. Het HBO Max-abonnement is bij KPN maandelijks op te zeggen. Dit betekent dat KPN-klanten de mogelijkheid hebben om na drie maanden goedkoop kijken hun abonnement te beëindigen.

   

  Aanbod

  HBO Max biedt onderdak aan films, series en documentaires die zijn gemaakt door diverse onderdelen van mediabedrijf Warner Bros. Discovery. Het gaat hierbij onder meer om content afkomstig van HBO, Warner Bros, DC Films en Cartoon Network. De content is reclamevrij en onbeperkt te bekijken.

  KPNInteractieve TVTV+HBOHBO MaxWarner Bros. DiscoveryOTTonlinestreamingdienstfilmsseriesdocumentaireabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)