Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN stunt met voordeliger Disney+

    Onder het motto ‘entertainment voor iedereen’ heeft KPN deze maand een Disney+ aanbieding voor klanten met Interactieve TV of TV+.
    Jarco Kriek
    11 september 2023
    comments 0
    KPN stunt met voordeliger Disney+
    Foto Getty Images

    Net voordat Disney+ de abonnementsprijs voor de tweede keer in een jaar tijd gaat verhogen, kunnen KPN-klanten met voordeel met deze streamingdienst kennismaken. De totale korting bedraagt maar liefst 24 euro. Dit komt omdat KPN het Disney+ abonnement op dit moment gedurende drie maanden voor slechts €1,99 per maand levert aan zijn eigen abonnees. De huidige standaard abonnementsprijs van de streamingdienst is €9,99 per maand.

     

    Via app

    Het voordelige Disney+ abonnement kan worden afgesloten via de persoonlijke MijnKPN klantomgeving. KPN heeft klanten via e-mail op de hoogte gebracht van deze aanbieding. De betaling van het Disney+ abonnement vindt plaats via de maandelijkse KPN factuur. Het Disney+ abonnement is maandelijks op te zeggen. Dit betekent dat het abonnement na de voordelige eerste drie maanden kan worden gestopt. Let hierbij wel op de geldende opzegtermijn.

    KPNDisneyDisney+OTTonlinestreamingdienstfilmsseriesabonnementactieaanbieding

    Reacties

  1. TV-TIP In de Ban van Goed en Fout

    In de Ban van Goed en Fout
    NPO 2 om 22:37 uur
    De Tweede Wereldoorlog zorgde voor onvoorstelbaar leed, en de lijn tussen ‘goed’ en ‘fout’ liep soms dwars door families heen. De opa van schrijver Onno Blom zat in het verzet terwijl de rest van zijn familie fanatiek NSB’er was. Onno onderzoekt de verhoudingen binnen zijn familie, en de verzetsgeschiedenis van zijn opa. Ook bezoekt hij kamp Westerbork met zijn oudtantes, die inmiddels rond de 100 jaar oud zijn. Hoe kijken zij als oud-NSB’ers naar de Tweede Wereldoorlog. Wat weten ze nog uit die tijd, en hebben ze ooit spijt gehad van de keuzes die ze hebben gemaakt?

    Interview