Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN stunt met voordeliger Disney+

  Onder het motto ‘entertainment voor iedereen’ heeft KPN deze maand een Disney+ aanbieding voor klanten met Interactieve TV of TV+.
  Jarco Kriek
  11 september 2023
  comments 0
  KPN stunt met voordeliger Disney+
  Foto Getty Images

  Net voordat Disney+ de abonnementsprijs voor de tweede keer in een jaar tijd gaat verhogen, kunnen KPN-klanten met voordeel met deze streamingdienst kennismaken. De totale korting bedraagt maar liefst 24 euro. Dit komt omdat KPN het Disney+ abonnement op dit moment gedurende drie maanden voor slechts €1,99 per maand levert aan zijn eigen abonnees. De huidige standaard abonnementsprijs van de streamingdienst is €9,99 per maand.

   

  Via app

  Het voordelige Disney+ abonnement kan worden afgesloten via de persoonlijke MijnKPN klantomgeving. KPN heeft klanten via e-mail op de hoogte gebracht van deze aanbieding. De betaling van het Disney+ abonnement vindt plaats via de maandelijkse KPN factuur. Het Disney+ abonnement is maandelijks op te zeggen. Dit betekent dat het abonnement na de voordelige eerste drie maanden kan worden gestopt. Let hierbij wel op de geldende opzegtermijn.

  KPNDisneyDisney+OTTonlinestreamingdienstfilmsseriesabonnementactieaanbieding

  Reacties